Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Corona-update 24 september

hands-2847508_1920.jpg

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 september hebben de diverse jeugdbonden weer overleg gehad over jeugdwerk én corona. Hierbij een update. 

Gelukkig mag er weer veel in het jeugdwerk. Het blijft echter belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Wanneer je merkt dat er iemand terughoudend is in het loslaten van de 1,5 meter afstand houdt daar rekening meer. Geef elkaar letterlijk en figuurlijk de ruimte. Let daarbij ook op dat jongeren die bijv. een mondkapje willen blijven dragen geen buitenbeentje worden.

  • Ondertussen blijven de basisregels van kracht. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en ga naar de GGD voor een test.
  • Wees de komende periode alert. Versoepelde maatregelen betekent niet dat alles weer kan. Blijf met elkaar verstandig omgaan.
  • Wanneer je gebruik maakt van een externe locatie, hanteer dan ook de regels van deze locatie. Dit kan betekenen dat een corona-toegangsbewijs verplicht is.
  • Blijf communiceren met de ouders/verzorgers, jongeren en de kerkenraad

En in de tussentijd: Geniet er weer van om met jongeren bij elkaar te komen. Bouw aan de onderlinge band. Vertrouwen, openheid en eerlijkheid zijn voorwaarden om met elkaar het de Bijbel te openen. Werk met elkaar aan die band om zo ook het Woord van de Heere te laten spreken.

816