Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Dankdagkalender

Cover dankdagkalender 2018

Op woensdag 7 november is het Dankdag. De Dankdagkalender 'Danken met de Filippenzen' helpt je om met je gezin stil te staan bij wat 'Dankdag' betekent. Gebruik hem vanaf aanstaande zondag! 

Danken voor wat God ons gaf in de afgelopen tijd; dat is wat misschien het eerste bij je opkomt als je aan 'dankdag' denkt. Maar Dankdag is ook een moment van verootmoediging en bezinning. Verootmoediging, omdat we al die gaven niet verdiend hebben. God gaf ze ons uit genade. Bezinning, omdat het goed is om na te denken wat wij doen met alles wat we krijgen. De Dankdagkalender is uitgegeven door de reformatorische jongerenorganisaties in samenwerking met Woord en Daad. Elke dag is er ook even aandacht voor mensen ergens anders in de wereld, die het materieel gezien met minder moeten doen dan wij - maar daarom niet minder bewust met hun gaven omgaan.

De Dankdagkalender is te gebruiken vanaf zondag 4 november tot en met zaterdag 10 november. Nog geen kalender in huis? Hij is te downloaden vanaf de website van Woord en Daad.

816