Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Hét hulpmiddel om actie te voeren

Kentaa - actie.zorgvoormorgen.nu

We hebben een actieplatform opgericht om actievoeren voor jou makkelijker te maken. Iedereen kan namelijk een actie aanmaken via actie.zorgvoormorgen.nu.

Vanwege de beperkingen van fysiek actievoeren hebben we dit hulpmiddel ontwikkeld. Met nog ruim een halfjaar voor ons hopen we dat er nog veel extra acties georganiseerd gaan worden.

Hoe werkt het?

Op actie.zorgvoormorgen.nu is van alle deelnemende gemeenten een actiepagina aangemaakt. Op de homepage kun je een actie starten, die deel uitmaakt van jouw gemeente. Je kunt zonder inloggegevens een actie aanmaken.

De actie wordt zichtbaar op de website. Zo kunnen gemeenten en gemeenteleden elkaar onderling inspireren en motiveren. Per actie én per gemeente wordt bijgehouden hoeveel geld er opgehaald is. Op de homepage wordt een lijstje bijgehouden van de gemeenten met de hoogste bijdrage.

 

Al (veel) geld opgehaald?

Je kunt jullie huidige stand aan ons doorgeven. Achter de schermen vullen wij dat bedrag in. Alle toekomstige (online aangemaakte) acties worden hier dan bij opgeteld. Zo is er altijd een actueel overzicht van al het geld dat jullie gemeente heeft opgehaald. Mail ons snel, dan maken wij dit in orde.

 

Zelf jouw gemeente beheren?

Ben jij actiecommissielid? Als je jouw naam + emailadres aan ons doorgeeft kunnen wij jou beheerder maken van jullie gemeente. Zo kun je zelf ook blogberichten plaatsen en bijhouden welke acties er allemaal onder jouw gemeente worden aangemaakt. Mail ons snel.

 

Overige vragen?

Kijk rond op actie.zorgvoormorgen.nu. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

816