Annuleren

Zoek hier binnen onze website

JBGG benoemt twee nieuwe medewerkers

Twee nieuwe collega's over de brug

WOERDEN - De Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten heeft deze week twee nieuwe medewerkers benoemd. Jeroen Kriekaard als jeugdwerkadviseur en Martine van Hartingsveldt als eindredacteur Daniël.

Jeroen Kriekaard (30) uit Oud-Beijerland is docent godsdienst aan het Driestar College in Gouda. Hij zal deze functie gaan combineren met zijn baan bij de Jeugdbond. Als jeugdwerkadviseur zal hij gemeenten en kerkenraden gaan adviseren op het gebied van de zorg voor jongeren. Jeroen is als vrijwilliger al actief bij de Jeugdbond.

Martine van Hartingsveldt (22) uit Utrecht is benoemd als nieuwe eindredacteur van Daniël. Zij combineert deze functie met haar baan als docent aan de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap in Apeldoorn.

Met deze benoemingen is voor een deel voorzien in de vacatures na het vertrek van Aline van de Maat en Sjaak Jacobse. Eerder al werd Marieke de Groot-Schalk aangenomen als communicatiemedewerker.

“We hebben in de achterliggende weken gemerkt dat er vanuit de achterban veel betrokkenheid op de vacatures was”, aldus directeur Laurens Kroon. “Daaruit blijkt wel dat het kerkelijk jeugdwerk door veel mensen gedragen wordt. We zijn blij, en de Heere dankbaar, dat we nieuwe medewerkers konden benoemen, zodat we in het nieuwe seizoen het jeugdwerk weer een impuls kunnen geven.”

816