Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Jeugdwerkdag 2020 wordt livestream

spiegel.png

Tijdens de persconferentie van maandag 28 september jl. werden er nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor activiteiten van de Jeugdbond.

Na overleg hebben we helaas moeten besluiten dat de Jeugdwerkdag op 8 oktober niet doorgaat. De fysieke bijeenkomst inclusief alle workshops komt daarmee ook te vervallen.

Toch willen we de Jeugdwerkdag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is de Jeugdbond op dit moment bezig met het voorbereiden van een livestream-Jeugdwerkdag. Deze wordt ook gehouden op donderdagavond 8 oktober. 

Naast een meditatief moment van onze voorzitter, ds. H. Brons en een zakelijk deel onder leiding van Laurens Kroon zal Alexander Treur (godsdienst docent) een bezinnende en toerustende lezing houden over het thema 'Spiegelbeeld'. Hij zal daarbij ingaan op de rol van leidinggevenden en ambtsdragers als identificatiefiguren voor jongeren.

Het wordt een afwisselend geheel en we zijn heel blij dat we een stukje van de Jeugdwerkdag toch door kunnen laten gaan! Daarom ben je alvast van harte uitgenodigd om donderdag 8 oktober mee te kijken nar de livestream. Meer informatie volgt zodra we meer weten.

816