Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Nieuwe vacature! Jeugdwerkadviseur projecten

shutterstock_1335802442.jpg

Wij zijn dringend op zoek naar een nieuwe collega.

We zijn op zoek naar iemand die gestructureerd en doelgericht te werk gaat. Samen met betrokken collega’s en bevlogen vrijwilligers zul je gaan werken aan de opbouw van een aantal prachtige projecten van de Jeugdbond. Jij bewaakt daarbij het overzicht!

Bij de activiteitencommissie +16 en de commissie Zin-in bepaal je samen met de voorzitters van de commissies de inhoud, doelen en de strategie van de commissie. Je hebt een aanjaagfunctie en motiveert mensen en samen met hen zoek je naar groei van de activiteiten. Een belangrijk onderdeel daarin is de begeleiding van vrijwilligers.

Bij danielonline.nu ben jij degene die alle facetten van het project overziet en in handen hebt. Samen met de hoofdredacteur, commissieleden en de betrokken collega’s, bepaal je de inhoud. Je bewaakt de planning en begeleidt het productieproces van alle content, zoals interviews, blogs, video’s en podcasts, die gemaakt wordt voor het platform.

Deze projecten zijn recent opgestart en moeten gaan groeien. Het is daarom een prachtig moment om in te stromen en het werk op te pakken. Uiteindelijk willen we als Jeugdbond deze projecten meer en meer aan elkaar verbinden, zodat er één sterk merk komt voor jongeren dat hen inspiratie, inhoud en verbondenheid met de kerk biedt. Jij gaat daar voor zorgen!

Kijk op www.jbgg.nl/vacature voor deze vacature en solliciteer snel.

816