Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Stafleden gezocht!

foto2

Beste lezer (toekomstig staflid?). Het vakantieseizoen staat weer op het punt te beginnen! Maar liefst ruim 2.000 jongeren hebben zich opgegeven om deze zomer met Koers op pad te gaan. Dat is natuurlijk prachtig nieuws - maar er is ook een keerzijde.

Om alle deelnemers de unieke en waardevolle Koers-ervaring te geven, zijn enthousiaste stafleden nodig die zich willen inzetten om van onze kampen en reizen een succes te maken. Op dit moment zijn er nog ruim 40 vacatures die dringend gevuld moeten worden. Gebeurt dit niet, dan betekent dat dat een aantal reizen mogelijk niet door zal kunnen gaan. Dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn voor iedereen die zich heeft opgegeven en uitkijkt naar een fijne vakantie!


Om ook deze laatste plekken op te vullen is Koers daarom hard op zoek naar mensen die mee willen helpen om kinderen en jongeren een mooie (zomer)vakantie te bezorgen.Of je nu graag een flink kampvuur organiseert in het Gelderse Stoutenburg of liever in een kano klimt in het Luxemburgse Scheidgen - jouw hulp is meer dan welkom! Bovendien levert het jou zelf ook een aantal leuke voordelen op. Uiteraard ga je gratis mee op vakantie. Daarnaast leer je vaardigheden zoals plannen, snel schakelen en leidinggeven aan groepen. Dat is niet alleen nuttig voor jezelf, maar het staat ook nog eens goed op je CV!


We zoeken gemotiveerde mensen met een hart voor jongeren en de drive om er met elkaar iets moois van te maken. Kunnen we dit seizoen ook op jou rekenen? Of ken je anderen die interesse hebben om een Koers-vakantie te leiden? Kijk dan snel op jbgg.nl/koers welke vacatures er nog openstaan.


Alvast hartelijk dank!

816