Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Voorzitterschap; heb jij er Zin-in?

micro-phone-2917081_1280

21+'ers vind je op de Zin-in-avonden die geleid worden door .... (jouw naam?).

Zin-in zoekt een voorzitter

Functieomschrijving

De voorzitter leidt ongeveer eens in de maand de jongerenavond op zaterdag. De voorzitter leidt een thema in, zorgt dat de avond soepel verloopt en zorgt voor interactie tussen de spreker en de zaal (door bijv. een vragenbespreking of discussiegroepjes). Iedere maandagavond na de vergadering leidt de voorzitter de commissievergadering. De voorzitter bewaakt het vergaderproces. De Zin-in commissie is verdeeld in subcommissies voor bijvoorbeeld inhoud, conferenties of PR. De voorzitter houdt een vinger aan de pols bij deze subcommissies en heeft oog voor de grote lijn. De voorzitter is het gezicht en eerste aanspreekpunt van de Zin-in commissie.

Wij zoeken een voorzitter die:
• Zich verbonden weet aan de kerk
• Hart heeft voor jongeren
• Leiding kan geven aan de commissie(vergaderingen)
• Houdt van overzicht en het proces bewaken
• Leiding kan geven aan een avond

Over Zin-in

Zin-in gaat uit van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten en is een netwerk van en voor kerkelijke 21+ jongeren. Zin-in is ontstaan vanuit de behoefte van jongvolwassenen om elkaar te ontmoeten en samen verdieping te zoeken rond Gods Woord. Jaarlijks worden er 11 jongerenavonden georganiseerd in Rotterdam of Amersfoort. Deze worden bezocht door gemiddeld zo’n 300 jongeren in de leeftijd van 21 tot 35 jaar. Tijdens de avonden staan Bijbelse thema’s centraal die jongeren raken. Daarnaast organiseert Zin-in regelmatig activiteiten zoals een strandwandeling, barbecue of “Zin-in Doet!”, waarin jongeren vrijwilligerswerk doen. In het voor- en najaar worden weekendconferenties georganiseerd. De motor achter alle activiteiten is een enthousiaste Zin-in commissie van 11 personen.

Contact

Heb je interesse in de functie van Zin-in voorzitter of wil je er eens over doorspreken? Neem dan contact met ons op via zin-in@jbgg.nl.

816