Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Waar komen wij vandaan?

waarkomenwijvandaan_banner

Waar komen wij vandaan? Is dat voor jou een vraag? Kom dan naar de Jongerenbijeenkomst op donderdag 19 april in het Hoornbeeck College in Amersfoort.

Over het ontstaan van het leven bestaan veel opvattingen. Vroeger geloofde je het Bijbelse scheppingsverhaal, of je hing de evolutietheorie aan. Tegenwoordig komen we allerlei tussenvormen tegen, die veel verwarring geven, zeker ook bij jongeren. De materie is ingewikkeld. Theorieën klinken plausibel. De werkelijkheid is complex. Intussen staat de betrouwbaarheid van de Bijbel op het spel, en niet minder de eer van onze Schepper!

Deze jongerenbijeenkomst wil jongeren steunen in de verwarring rond schepping en evolutie. We willen jongeren laten zien dat de  Bijbel heus goede papieren heeft als het gaat om onze oorsprong. En dat we vanuit de verwondering over Gods schepping kunnen vasthouden aan Genesis 1-3.  Prof. dr. M.J. Paul zal in gaan op het thema Waarom de Bijbel een betrouwbaar antwoord geeft. Ds. W.A. Zondag zal spreken over Loflied op Gods schepping.

We zijn ervan overtuigd dat jongeren dit anno 2018 nodig hebben. Daarom... Van harte welkom!

816