Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Zien we jou bij een van onze trainingen?

vertellen

Binnenkort starten er weer twee trainingen: de basistraining Vertellen en de training Bijbellezen met jongeren. Zien we jou op een van deze trainingen?

Beide trainingen hebben te maken met Bijbellezen. Dat is immers de kern van ons werk: kinderen en jongeren verbinden aan het Woord van de Heere. 

Basistraining Vertellen - Apeldoorn

Het belang van verhalen vertellen is misschien wel groter dan wij denken. We moeten de grote daden van de Heere doorvertellen aan het volgende geslacht. Maar het horen van verhalen spreekt ook de verbeeldingskracht aan. Om de woorden van de Bijbel dicht bij kinderen te brengen is het belangrijk dat wij hen beeldend vertellen, zodat ook hun verbeeldingskracht daarin wordt aangesproken. Vooral ook om de verbinding naar hun hart te leggen. Om de woorden van de Heere aan hun hart te leggen.

Zou jij graag willen leren hoe je de verhalen uit de Bijbel op een pedagogische manier dicht bij kinderen kunt brengen? Wil je wat minder onzeker zijn als je een verhaal gaat vertellen? Meld je aan voor de Basistraining Vertellen! Ga naar de site voor meer informatie.

Training Bijbellezen met jongeren - Waarde

Het is prachtig om de Bijbel met jongeren te lezen. Maar het is niet makkelijk. Deze training biedt je handvatten en vaardigheden om verdiepend Bijbel te lezen en het gesprek met jongeren aan te gaan.

Deze training bestaat uit drie onderdelen:

  • Hoe lees je de Bijbel?
  • Hoe zet je de Bijbelstudie op?
  • Hoe doe je Bijbelstudie met jongeren?

Meld je aan voor de training Bijbellezen met jongeren! Ga naar de site voor meer informatie.

816