Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers-vakanties zoekt Sectielid Buitenland

Header

De Sectie Buitenland van de Commissie Koers organiseert jaarlijks ruim 30 buitenlandse reizen voor Koers.

De sectie is een belangrijk onderdeel van de commissie: zij stelt jaarlijks het reisprogramma samen en zorgt voor alle boekingen en reserveringen zoals vliegtickets, accommodaties, vervoer en activiteitenprogramma’s.

Ieder lid van de sectie is verantwoordelijk voor ongeveer 7 reizen die hij of zij volledig voorbereid en afhandelt. Binnen de sectie werk je nauw samen met andere reisvoorbereiders.

In verband met het vertrek van een van de sectieleden zijn we op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die het leuk vindt reizen uit te zoeken en voor te bereiden.

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit met jongeren en reizen hebt. Je moet je weg weten te vinden op het internet om de accommodaties en bestemmingen te zoeken.

Het is belangrijk dat je ordelijk en  gestructureerd kunt werken omdat je contracten afsluit die een behoorlijke waarde hebben.

Daarnaast moet je service gericht zijn en goed kunnen communiceren omdat jij de reizen overdraagt aan de stafleden die de reizen gaan leiden. Jij bent hun aanspreekpunt voor de reis specifieke zaken.

Het is een pre dat je 1 of meerdere buitenlandse talen spreekt en al staflid van Koers bent (geweest).

 

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Stuur een mail met je CV naar Koers@jbgg.nl

1175