Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Reactie kerkenraden

Daniël  in elk gezin; dat is wat wij graag willen, want Daniël heeft een boodschap voor jongeren. Daniël wil gezinnen en jongeren bereiken en hen verbinden aan Gods Woord en de gemeente, dat geeft meerwaarde. Het blad helpt jongeren in het beantwoorden van hun vragen en helpt ouders bij de opvoeding, om met de kinderen in gesprek te zijn. Daniël is er vóór jongeren, maar het zijn de ouders die ervoor kunnen zorgen dat het jongerenblad beschikbaar is. Wij hopen dat u als kerkenraad ook de meerwaarde van Daniël ziet voor de gezinnen in uw gemeente. Als kerkenraad kunt u helpen om ervoor te zorgen dat Daniël in ieder gezin op tafel ligt.

Een half jaar geleden hebben wij u drie mogelijkheden voorgelegd. Veel kerkenraden hebben gekozen voor de optie om een gratis nummer van Daniël te verspreiden in de gemeente. Het gaat om het nummer van D.V. 20 september 2018. Wilt u als gemeente ook Daniël gratis verspreiden? U kunt zich tot en met 31 juli aanmelden via het onderstaande formulier. Kiest u als kerkenraad voor het (met korting) aanbieden van een abonnement aan de gezinnen met kinderen van een bepaalde leeftijd, neemt u dan contact met ons op via daniël@jbgg.nl. Wij gaan dan dan in overleg met u deze tijdelijke abonnementen inrichten.

Hartelijk dank dat u de moeite neemt om Daniël meer bekendheid te geven in uw gemeente. Dat is belangrijk, want Daniël heeft een boodschap voor jongeren. Hieronder kunt u uw gegevens invoeren

 

De velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht om in te vullen.

1141