Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Commissielid worden bij Koers-vakanties

20170805-_DSC3108

De commissie Koers-vakanties bestaat uit verschillende secties ( totaal ruim 50 vrijwilligers) en voor onderstaande secties zoeken we versterking:

Sectie Nederland en nabij Euopa :     Sectielid

Deze sectie organiseert alle binnenlandse kampen en de kampen in omringende landen. Het is een uitdagende functie om elk jaar opnieuw een mooie aanbod van kampen samen te stellen. Je hebt daarbij als taak om geschikte oorden vinden en boeken. Daarbij schakel je belangrijke partners in als touroperators. Als team bewaak je een goede prijs-kwaliteit verhouding en verdiep je je in de interesses van onze doelgroep. Je levert daarbij ook een belangrijk bijdrage het Koers-magazine. Je werkt graag samen maar schrikt er ook niet voor terug om ook solo flink aan de slag te gaan.

Sectie Koers-Xtra :     Sectielid 

Deze sectie is verantwoordelijk voor de Koers-Xtra vakanties voor jongeren die net iets mee begeleiding of ruimte nodig hebben. Denk hierbij aan jongeren met lichte beperkingen als iets lager iq, autisme e.d. Je bent bekend met deze doelgroep maar hoeft geen ervaring te hebben met het leiden van een kamp. Je bent geduldig, legt graag iets een keer extra uit. De sectie boekt de juiste oorden voor deze doelgroep. Met elkaar zorg je voor het werven en koppelen van stafleden, achteraf evalueren jullie de vakantie per jongere.

Sectie Worldwide :     2 Sectielieden en voorzitter

Deze sectie organiseert de de buitenlandse Koers-vakanties. Dat betekent een grote diversiteit aan werkzaamheden en taken; oorden boeken, vluchten boeken, auto's huren, ferry's boeken. Mogelijke activiteiten ter plaatse in kaart brengen. Deze boeiende functie is uitdagend en biedt kansen om een positieve bijdrage te leveren aan dit mooie werk.

Sectie Kinderkampen :     1 Sectielid

Deze sectie organiseert de kinderkampen. Zij maken een jaarbegroting, boeken oorden, delen stafleden in, zoeken leuke activiteiten die in de buurt van het oord gedaan kunnen worden. Begeleiden 1e jaars stafleden. De verschillende taken worden binnen de sectie verdeeld.

Sectie Binding & Toerusting :     1 Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor een (langdurige (ver) binding aan/ met stafleden en commissieleden. Dit geven zij inhoud door het organiseren van de cursus 1e jaars stafleden, de Staf Instructie Dag, Dank Je Wel avond en jaarlijks uitje en evaluatievergadering. Affiniteit met het motiveren, stimuleren en binden van mensen aan een organisatie is zeer welkom.

Sectie PR & communicatie :     1 Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor alle publiciteit en communicatie. Actief wordt er gewerkt met gerichte campagnes op social media, adertenties opmaken. Op basis van jaarbudget wordt er gewerkt met een jaarplan. Tevens verzorgt deze sectie de coordinatie van het Koers-magazine. Verzamelt goede foto's en heeft de lead in een goede en effectieve comunicatie zowel intern binnen de commissie als extern.

Sectie Staven :     1 Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van voldoende en goede stafleden. Zij doen intake gesprekken, coachen stafleden op kamp indien nodig. Tevens zorgen zij er voor dat aangemelde stafleden bij een kamp worden ingedeeld.

Comissie Koers-vakanties:      Data-analist

Jaarlijks beschikken we over veel data die nuttig is maar waar nu niet optimaal gebruik van wordt gemaakt. Wij zijn dus op zoek naar een data analist die in staat is de grote hoeveelheid data te rubriceren, analiseren en adviezen te geven om ons advertentie beleid en de inzet van sociale media en website te optimaliseren. Tevens biedt die informatie de mogelijkheid om ook het vakantie aanbod en de daarbij horende periodes te optimaliseren.

Wat ga je doen?

  • Voorzitters geven leiding aan het werk zoals hierboven beschreven en vertegenwoordigen de sectie in de Smalle Commissie.
  • Sectieleden zijn verantwoordelijk voor een deel van de taken welke in onderling overleg worden verdeeld.
  • De data analist zal dienstbaar zijn aan het geheel van de commissie en valt onder verantwoordelijkheid van de coordinator.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het werk en doelstellingen van Koers-vakanties.

Wat biedt het jou?

  • Je werkt in een enthousiaste commissie van ruim 50 vrijwilligers samen.
  • Je zet jouw talent in, om jongeren te bereiken met de Bijbelse boodschap.

Vragen of interesse?

Ben jij belijdend lid van de Gereformeerde Gemeenten en heb je vragen of interesse? Neem snel contact op met Jaco Stuut via nj.stuut@jbgg.nl of via (06) 1437 9893. Indien je direct wilt sollicteren, ziet de procedure er als volgt uit:

  • Mail je CV en een korte motivatie waarom je deze functie graag zou willen invullen naar bovengenoemd adres en vermeld daarbij 2 referenties, waarvan 1 kerkelijke.
  • De reacties op functies voor sectielid zullen binnen de sectie en de voorzitter worden bekeken en uitgenodigd voor een (online) gesprek. Bij een positieve aanbeveling volgt een kennismakinsgesprek op kantoor in Woerden en zal de vrijwilligersovereenkomst worden getekend.
  • De reacties op functies voor voorzitter worden door de coordinator bekeken en volgt er gesprek met hem en 1 of 2 sectieleden. Bij positieve referenties en wederzijds instemmen, zal de vrijwilligersovereenkomst worden getekend.

Past het niet bij jou?

Wil je graag vrijwilliger van de Jeugdbond worden maar is dit niet wat je zoekt? Kijk hier voor de andere vacatures. Denk jij dat je ons iets te bieden hebt wat er (nog) niet bij staat? Neem dan zeker even contact op via info@jbgg.nl of via (0348) 489948.

1175