Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Commissielid worden bij Koers-vakanties

20170805-_DSC3108

De commissie Koers-vakanties bestaat uit verschillende secties ( totaal ruim 50 vrijwilligers) en voor onderstaande secties zoeken we versterking:

Sectie Bezinning:                           Voorzitter

Deze sectie schrijft de Bijbelstudies voor de vakanties en verzorgt de Stille Tijd waaier. Met dit werk levert de sectie een belangrijke bijdrage aan onze doelstelling namelijk; jongeren helpen verbinden aan Gods Woord en de gemeente. De voorzitter geeft leiding aan dit belangrijke proces en bewaakt dat er volgens de bijbelstudiemethode "Filippus" wordt gewerkt en dat de bijbelstudies dicht bij jongeren staan. 

Sectie Staven :                              Voorzitter

Deze sectie is verantwoordelijk voor het werven en indelen van goede en voldoende stafleden van de Koers-vakanties. Ze houden voor 1e jaars stafleden intakegesprekken en toetsen of betreffend (aankomend) staflid geschikt is om een kamp of vakantie te leiden. Het bellen van opgegeven referenties is onderdeel van de werkzaamheden.

Sectie Binding & Toerusting :     Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor het toerusten van en binden aan de doelstellingen van Koers-vakanties van stafleden. Ze verzorgen de verplichte cursus voor 1e jaars stafleden en bereiden twee belangrijke bijeenkomsten voor ; De Staf Instructie Dag in april en de Dank Je Wel avond in september. Een sectielid verzorgt onderdelen van die taken.

Sectie Worldwide :     Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor het voorbereiden van alle buitenlandse reizen. Hierbij zijn de werkzaamheden heel divers; geschikte oorden zoeken en boeken, tickets boeken voor Ferry's en vliegtuigen, boeken van auto's op luchthavens. Je hebt hiervoor diverse contacten en vaak bouw je een zakleijke relatie op met betrokkenen. Tevens ben je betrokken bij het opstellen van de begroting en vaststellen van de kampprijzen.

Sectie Koers-Xtra :     Sectielid

Deze sectie is verantwoordelijk voor de Koers-Xtra vakanties voor jongeren die net iets mee begeleiding of ruimte nodig hebben. Denk hierbij aan jongeren met lichte beperkingen als iets lager iq, autisme e.d. Je bent bekend met deze doelgroep maar hoeft geen ervaring te hebben met het leiden van een kamp. Je bent geduldig, legt graag iets een keer extra uit. De sectie boekt de juiste oorden voor deze doelgroep. Met elkaar zorg je voor het werven en koppelen van stafleden, achteraf evalueren jullie de vakantie per jongere.

Sectie Kinderkampen :     2 Sectieleden

Deze sectie organiseert de kinderkampen. Zij maken een jaarbegroting, boeken oorden, delen stafleden in, zoeken leuke activiteiten die in de buurt van het oord gedaan kunnen worden. Begeleiden 1e jaars stafleden. De verschillende taken worden binnen de sectie verdeeld.

Sectie PR & Communicatie :     Voorzitter

Deze sectie is verantwoordelijk voor alle PR content en de communcatie. Tevens heeft de sectie de leiding over het proces voor het Koers-magazine. Advertenties worden in eigen beheer ontwikkeld.

Comissie Koers-vakanties:      Data-analist

Jaarlijks beschikken we over veel data die nuttig is maar waar nu niet optimaal gebruik van wordt gemaakt. Wij zijn dus op zoek naar een data analist die in staat is de grote hoeveelheid data te rubriceren, analiseren en adviezen te geven om ons advertentie beleid en de inzet van sociale media en website te optimaliseren. Tevens biedt die informatie de mogelijkheid om ook het vakantie aanbod en de daarbij horende periodes te optimaliseren.

Wat ga je doen?

  • Voorzitters geven leiding aan het werk zoals hierboven beschreven en vertegenwoordigen de sectie in de Smalle Commissie.
  • Sectieleden zijn verantwoordelijk voor de deel van de taken welke in onderling overleg worden verdeeld.
  • De data analist zal dienstbaar zijn aan het geheel van de commissie en valt onder verantwoordelijkheid van de coordinator.
  • Je levert een belangrijke bijdrage aan het werk en doelstellingen van Koers-vakanties.

Wat biedt het jou?

  • Je werkt in een enthousiaste commissie van ruim 50 vrijwilligers samen.
  • Je zet jouw talent in, om jongeren te bereiken met de Bijbelse boodschap.

Vragen of interesse?

Ben jij belijdend lid van de Gereformeerde Gemeenten en heb je vragen of interesse? Neem snel contact op met Jaco Stuut via nj.stuut@jbgg.nl of via (06) 1437 9893. Indien je direct wilt sollicteren, ziet de procedure er als volgt uit:

  • Mail je CV en een korte motivatie waarom je deze functie graag zou willen invullen naar bovengenoemd adres en vermeld daarbij 2 referenties, waarvan 1 kerkelijke.
  • De reacties op functies voor sectielid zullen binnen de sectie en de voorzitter worden bekeken en uitgenodigd voor een (online) gesprek. Bij een positieve aanbeveling volgt een kennismakinsgesprek op kantoor in Woerden en zal de vrijwilligersovereenkomst worden getekend.
  • De reacties op functies voor voorzitter worden door de coordinator bekeken en volgt er gesprek met hem en 1 of 2 sectieleden. Bij positieve referenties en wederzijds instemmen, zal de vrijwilligersovereenkomst worden getekend.

Past het niet bij jou?

Wil je graag vrijwilliger van de Jeugdbond worden maar is dit niet wat je zoekt? Kijk hier voor de andere vacatures. Denk jij dat je ons iets te bieden hebt wat er (nog) niet bij staat? Neem dan zeker even contact op via info@jbgg.nl of via (0348) 489948.

1175