Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Commissielid worden bij Koers-vakanties

20170805-_DSC3108

Wist jij dat....

... zo'n 50 vrijwilligers de Koers-vakanties mogelijk maken? Kom ons Koers-team versterken en ontvang de nieuwe Koers trui!

Word jij onze nieuwe...

               

Secretaris / Secretaresse  van de commissie      

Deze belangrijke functie vormt organisatorisch de spil van de commissie. Je notuleert, bewaakt actiepunten en zorgt bijv. voor de jaarplanning van alle bijeenkomsten.
   

Commissielid sectie Staven

In deze sectie is men verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden, het voeren van intakegesprekken met nieuwe stafleden en het coachen van beginnende stafleden op kamp. Het nieuwe sectielid wordt o.a. verantwoordelijk voor het voeen van intakegesprekken in de regio Woerden|Bodegraven.
   

Voorzitter&Commissielid sectie Binding & Toerusting

Deze sectie is verantwoordelijk voor het verbinden en toerusten van stafleden door verschillende activiteiten. Zo geven de commissieleden van deze sectie cursus aan de 1e jaars stafleden en wordt de Staf-instructiedag en de Dankjewel-avond door hen georganiseerd.
   

 

Commissielid (we zoeken er 2) voor sectie Screening

Deze sectie is verantwoordelijk voor het screenen van de bijzonderheden van deelnemers en beoordelen of zij op een  verantwoorde wijze deel kunnen nemen aan de opgegeven vakantie. Heb jij ervaring vanuit het SPH werkveld, ben je orthopedagoog en/of ben je gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie? Dan vragen we jou te solliciteren!

Commissielid van sectie Bezinning

Deze sectie is verantwoordelijk voor het schrijven van de Bijbelstudies en de Stilletijdwaaier.
   

 

 

De commissie heeft de volgende secties die elk hun specialistische taak hebben:

 
Sectie Bezinning In deze sectie worden de Bijbelstudies voor alle vakanties geschreven
Sectie Binnenland In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor Nederland en enkele buitenlandse bestemmingen
Sectie Buitenland In deze sectie worden alle buitenlandse vakanties / reizen georganiseerd
Sectie Binding &Toerusting In deze sectie worden gezamenlijke bijeenkomsten, de cursus voor stafleden en de stille tijdwaaier verzorgd
Sectie Staven In de deze sectie is men verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden, het voeren van intakegesprekken en het coachen van beginnende stafleden op kamp.
Sectie Kinderkampen In deze sectie worden alle kinderkampen georganiseerd ( jongeren 9-12 jaar )
Sectie Screening In deze sectie worden alle aangeleverde bijzonderheden van deelnemers beoordeeld op mogelijk belemmeringen en/of aandachtspunten in kaart gebracht, inzichtelijk gemaakt en verstuurd naar de teamleiders van de vakanties.
Sectie Koers-Xtra In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor jongeren die net wat meer begeleiding en/of ruimte nodig hebben.
Sectie PR & Communicatie Deze commissie verzorgt alle advertenties, het nieuwe Koers-magazine, Foto's en info voor op de website.
 
Heb je interesse in een van deze boeiende functies en heb je gelegenheid om je in te zetten voor dit mooie werk, neem dan contact op met : Jaco Stuut nj.stuut@jbgg.nl | 06 14 37 98 93
1175