Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Commissielid worden bij Koers-vakanties

20170805-_DSC3108

Wist jij dat....

... zo'n 50 vrijwilligers de Koers-vakanties mogelijk maken? Kom ons Koers-team versterken!

Word jij onze nieuwe...


 


Voorzitter voor sectie Bezinning

Deze sectie is verantwoordelijk voor het schrijven van de Bijbelstudies en de Stilletijdwaaier. 

 


 

Commissielid voor sectie KoersXtra

Voor het organiseren van vakanties voor deze jongeren zoekt de sectie versterking. Er wordt twee maal per jaar vergaderd en er is een onderlinge taakverdeling.

De sectie draagt zorg voor het o.a. zoeken van oorden, extra toerusting stafleden, screening deelnemers en stafleden. De taken zijn momenteel goed verdeeld maar graag zouden we voor een toekomstbestendige sectie alvast een extra man of vrouw mee laten draaien.

We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelgroep maar zelf geen staflid (meer) is en enthousiast is om jongeren met een beperking een mooie vakantie te bieden.

 


De commissie heeft de volgende secties die elk hun specialistische taak hebben:

 
Sectie Bezinning In deze sectie worden de Bijbelstudies voor alle vakanties geschreven.
Sectie NL & Nabij Europa In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor Nederland en enkele buitenlandse bestemmingen.
Sectie Worldwide In deze sectie worden alle +17 buitenlandse vakanties / reizen georganiseerd.
Sectie Binding &Toerusting In deze sectie worden gezamenlijke bijeenkomsten en de cursus voor stafleden georganiseerd.
Sectie Staven In de deze sectie is men verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden, het voeren van intakegesprekken en het coachen van beginnende stafleden op kamp.
Sectie Kinderkampen In deze sectie worden alle kinderkampen georganiseerd (jongeren 9-12 jaar).
Sectie Screening In deze sectie worden alle aangeleverde bijzonderheden van deelnemers beoordeeld op mogelijk belemmeringen en/of aandachtspunten in kaart gebracht, inzichtelijk gemaakt en verstuurd naar de teamleiders van de vakanties.
Sectie Koers-Xtra In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor jongeren die net wat meer begeleiding en/of ruimte nodig hebben.
Sectie PR & Communicatie Deze sectie verzorgt alle advertenties, het nieuwe Koers-magazine, Foto's en info voor op de website.
 
Heb je interesse in een van deze boeiende functies en heb je gelegenheid om je in te zetten voor dit mooie werk, neem dan contact op met: Jaco Stuut nj.stuut@jbgg.nl | 06 14 37 98 93
1175