Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Commissielid worden bij Koers-vakanties

20170805-_DSC3108

Wist jij dat....

... zo'n 50 vrijwilligers de Koers-vakanties mogelijk maken? Kom ons Koers-team versterken en ontvang de nieuwe Koers trui!

Word jij onze nieuwe...

           

 

   

Commissielid (we zoeken er 2) voor sectie Worldwide

Deze sectie is verantwoordelijk voor het organiseren van alle +17 reizen. Boeken van oorden, camings, vliegtickets. Bewaken van deadlines en tijdige betalingen. Een gevarieerde en leuke functie.Qua werk gaat het o.a. om de volgende activiteiten:

 

  • Zoeken en boeken van betaalbare groepsverblijven
  • Aanvragen en boeken van vluchten
  • Aanvragen en boeken van huurauto’s op luchthavens
  • Begroting maken van de reizen die je onder je hoede hebt
  • Zorgvuldig registreren van alle documenten en deze opslaan op SharePoint
  • Aanleveren van informatie voor de website, de Staf Instructie Dag

 

Voor een inschatting van de uren die deze werkzaamheden vragen, zal de voorzitter van de sectie je graag alles vertellen. Het zijn vooral pieken op een aantal momenten in het seizoen. Verder wordt Koers, dat grotendeels een vrijwilligersorganisatie is van 53 personen, steeds professioneler en wordt er door de JBGG momenteel gewerkt aan een ander softwarepakket dat ons nog beter in staat zal stellen al onze werkzaamheden te managen.

Commissielid van sectie Bezinning

Deze sectie is verantwoordelijk voor het schrijven van de Bijbelstudies en de Stilletijdwaaier. De werkzaamheden bestaan uit de volgende elementen:

 
   

 

 

De commissie heeft de volgende secties die elk hun specialistische taak hebben:

 
Sectie Bezinning In deze sectie worden de Bijbelstudies voor alle vakanties geschreven
Sectie NL & Nabij Europa In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor Nederland en enkele buitenlandse bestemmingen
Sectie Worldwide In deze sectie worden alle +17 buitenlandse vakanties / reizen georganiseerd
Sectie Binding &Toerusting In deze sectie worden gezamenlijke bijeenkomsten en de cursus voor stafleden georganiseerd.
Sectie Staven In de deze sectie is men verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden, het voeren van intakegesprekken en het coachen van beginnende stafleden op kamp.
Sectie Kinderkampen In deze sectie worden alle kinderkampen georganiseerd ( jongeren 9-12 jaar )
Sectie Screening In deze sectie worden alle aangeleverde bijzonderheden van deelnemers beoordeeld op mogelijk belemmeringen en/of aandachtspunten in kaart gebracht, inzichtelijk gemaakt en verstuurd naar de teamleiders van de vakanties.
Sectie Koers-Xtra In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor jongeren die net wat meer begeleiding en/of ruimte nodig hebben.
Sectie PR & Communicatie Deze sectie verzorgt alle advertenties, het nieuwe Koers-magazine, Foto's en info voor op de website.
 
Heb je interesse in een van deze boeiende functies en heb je gelegenheid om je in te zetten voor dit mooie werk, neem dan contact op met : Jaco Stuut nj.stuut@jbgg.nl | 06 14 37 98 93
1175