Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers-vakanties zoekt Commissieleden

De Commissie Koers-vakanties bestaat uit meedere secties en voor onderstaande secties hebben we vacatures;

Sectie Bezinning:                         Voorzitter

Deze sectie schrijft de Bijbelstudies voor de vakanties en verzorgt de Stille Tijd waaier. Met dit werk levert de sectie een belangrijke bijdrage aan onze doelstelling namleijk; jongeren helpen verbinden aan Gods Woord en de gemeente. De voorzitter geeft leiding aan dit belangrijke proces en bewaakt dat er volgens de bijbelstudiemethode "Filuppus" wordt gewerkt en dat de bijbelstudies dicht bij jongeren staan. 

Sectie Staven :                           Voorzitter

Deze sectie is verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden van de Koers-vakanties. Ze houden voor 1e jaars stafleden intakegesprekken en toetsen of betreffend (aankomend) staflid geschikt is om een kamp of vakantie te leiden. Het bellen van opgegeven referenties is onderdeel van de werkzaamheden. De voorzitter geeft leiding aan dit team en vertegenwoordigd de sectie in de centrale  Smalle Commissie vergadering.

 

Sectie Binding & Toerusting :     Sectielid

Dze sectie is verantwoordelijk voor het toerusten van en binden aan de doelstellingen van Koers-vakanties van stafleden. Ze verzorgen de verplichte cursus voor 1e jaars stafleden en bereiden twee belangrijke bijeenkomsten voor ; De Staf Instruct Dag in april en de Dank Je Wel avond in september. Een sectielid verzorgt onderdelen van die taken.

 

Enthousiast geworden of heb je vragen?

Stuur een mail met je CV naar Koers@jbgg.nl

1175