Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers-vakanties zoekt commissieleden

_MG_0051

Elk jaar gaan veel jongeren op Koers-vakantie. Zo'n 50 vrijwilligers maken die Koers-vakanties mogelijk. Binnen de commissies die zich inzetten voor Koers zijn nog een paar openstaande vacatures voor vrijwilligers. Kom jij ons versterken?

 

De commissie heeft de volgende secties die elk hun specialistische taak hebben:

 
Sectie Bezinning In deze sectie worden de Bijbelstudies voor alle vakanties geschreven
Sectie Binnenland In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor Nederland en enkele buitenlandse bestemmingen
Sectie Buitenland In deze sectie worden alle buitenlandse vakanties / reizen georganiseerd
Sectie Binding &Toerusting In deze sectie worden gezamenlijke bijeenkomsten, de cursus voor stafleden en de stille tijdwaaier verzorgd
Sectie Staven In de deze sectie is men verantwoordelijk voor het werven van goede en voldoende stafleden, het voeren van intakegesprekken en het coachen van beginnende stafleden op kamp.
Sectie Kinderkampen In deze sectie worden alle kinderkampen georganiseerd ( jongeren 9-12 jaar )
Sectie Screening In deze sectie worden alle aangeleverde bijzonderheden van deelnemers beoordeeld op mogelijk belemmeringen en/of aandachtspunten in kaart gebracht, inzichtelijk gemaakt en verstuurd naar de teamleiders van de vakanties.
Sectie Koers-Xtra In deze sectie worden de vakanties georganiseerd voor jongeren die net wat meer begeleiding en/of ruimte nodig hebben.
Commissie PR Deze commissie verzorgt alle advertenties, het nieuwe Koers-magazine, Foto's en info voor op de website.

Commissieleden gezocht voor:

 
Secretar(esse) is van de commissie
Deze belangrijke functie vormt organisatorisch de spil van de commissie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor o.a. de volgende uitdagende taken :
- Jaarplanning van alle bijeenkomsten
- Notuleren van vergaderingen van de brede en smalle commissie
- Bewaken actiepunten
- Ordelijk houden de SharePoint omgeving
- Verzamelen van de notities van alle secties voor de vergaderingen
 
Sectie Kinderkampen zoeken we een nieuwe voorzitter.
De voorzitter geeft leiding aan de sectie kinderkampen die vakanties organiseren voor kinderen van 9-12 jaar.
 
Sectie Binding & Toerusting zoeken we een commissielid.
Deze sectie is verantwoordelijk voor het verbinden en toerusten van stafleden door verschillende activiteiten. Zo geven de commissieleden van deze sectie cursus aan de 1e jaars stafleden en wordt de Staf-instructiedag en de Dankjewel-avond door hen georganiseerd.
 
Sectie Screening zoeken we 2 commissie leden.
Deze sectie is verantwoordelijk voor het screenen van de bijzonderheden van deelnemers en beoordelen of zij op een verantwoorde wijze deel kunnen nemen aan de opgegeven vakantie. Wij zoeken mensen met competenties. Heb jij ervaring vanuit het SPH werkveld, ben je orthopedagoog en/of ben je gewend om te gaan met vertrouwelijke (medische) informatie? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!
 
Sectie Bezinning zoeken we een voorzitter.
De voorzitter geeft leiding aan de sectie die verantwoordelijk is voor het schrijven van de Bijbelstudies en de Stilletijdwaaier.
 
Heb je interesse in een van deze boeiende functies en heb je gelegenheid om je in te zetten voor dit mooie werk, neem dan contact op met : Jaco Stuut    nj.stuut@jbgg.nl | 06 14 37 98 93
1175