Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Boeken algemeen

 • JB10

  Tot Zijn eer

  Een bundel met 117 liederen. Deze liedbundel is erg geschikt voor de JV en biedt voor beginners en gevorderde muziekliefhebbers heel veel uitdaging. De zettingen zijn driestemmig en bieden bovendien de mogelijkheid tot ondersteuning door uiteenlopende instrumenten.

  Download de eerste pagina's van de liedbundel met de inhoudsopgave.

  Meer informatie >
  € 18,50
  Bestellen
 • Bijbellegger

  Bijbellegger

  De Bijbellegger helpt jongeren structuur te geven aan hun stille tijd. Hoe vul je dit in? Op welke manier hebben bidden en Bijbellezen met elkaar te maken. Welke vragen helpen jou om de tekst te begrijpen?

  Meer informatie >
  € 0,25
  Bestellen
 • Cover_Pagina_1

  Bijbelwijzer

  Het lezen van de Bijbel is voor christenen als eten en drinken. Gods Woord vergelijkt een christen met een boom aan een beek. Zoals de boom water put uit de beek, zo leeft een christen uit het Woord van God. Toch is Bijbellezen vaak moeilijk. Hoe doe je het?

  Meer informatie >
  € 4,00
  Bestellen
 • glossy_contrast_cover.jpg

  Contrast

  Een glossy voor jongeren over de Dordtse Leerregels.

  Meer informatie >
  € 3,00
  Bestellen
 • lll

  Leven, lijden, leren

  Een aantrekkelijk vormgegeven actieboek met unieke interviews, stevige achtergrondverhalen, toegankelijke fotopagina's en inhoudsvolle Bijbelstudies. De rode draad in dit boek is de hoopgevende kracht van Bijbels onderwijs.

  Meer informatie >
  € 5,00
  Bestellen
 • De Ark der behoudeniskopie

  De Ark der behoudenis

  'De liefde van Christus dringt ons.' In 37 korte en praktische preken roept McCheyne op tot bekering en geloof in de Zaligmaker. In zijn preken klinkt de ernst door van de naderende eeuwigheid, maar ook het vurig verlangen om zondaren voor Christus te winnen.

  Meer informatie >
  € 22,50
  Bestellen
 • JB15

  Om het hart van de kerk

  Dit boekje geeft een praktische en pastorale toelichting op de Dordtse Leerregels. Ds. C. Sonnevelt brengt de betekenis van dit Belijdenisgeschrift dichtbij jongeren en jong-volwassenen. De Dordtse Leerregels blijken ook nu nog verrassend actueel. Het gaat om het hart van de kerk. Toen en nu. Het boekje bevat vijftien studies met gespreksvragen. Geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als studiemateriaal voor catechese, jeugdwerk en studiekringen.

  Meer informatie >
  € 7,00
  Bestellen
 • KB12

  Vriend of vijand?

  De brochure is verschenen naar aanleiding van een onderzoek dat is gehouden onder kinderen en jongeren over godsbeelden. In deze kaderbrochure zijn de belangrijkste onderzoeksgegevens verwerkt en worden aanbevelingen gedaan voor het jeugdwerk.

  Meer informatie >
  € 5,00
  Bestellen
332