Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Dagboeken

 • Dagboek Adam_Cover

  Adam

  Jongens en bijbellezen. Niet altijd de makkelijkste combinatie, zeker niet in de puberteit. Maar de Bijbel heeft een boodschap, ook voor jongens. In Gods Woord komen echte jongensthema's naar voren. Goed om te lezen wat de Bijbel daarover zegt! De stukjes zijn kort en vlot geschreven en bieden voor elke dag iets om vanuit de Bijbel bij stil te staan. 

  Dit is een nieuw dagboek voor jongens (15-18 jaar).
  Een dagboek in handig formaat, met eigentijdse en stoere vormgeving. 

  Meer informatie >
  € 17,90
  Bestellen
 • DB10

  Eva

  Dit is een nieuw dagboek voor meiden (15-17 jaar).
  Mooie uitgave in handig formaat, met leeslint.

  Meer informatie >
  € 17,90
  Bestellen
 • Contrast

  Contrast

  Hoe werkt de Heere? Hoe zit het nu precies met de uitverkiezing? En als God verkiest, wat moet ik dan nog doen? Voor wie is Jezus eigenlijk gestorven? Wat is bekering? Wat voel je als God in je werkt? Kun je het geloof weer verliezen?

  Meer informatie >
  € 10,50
  Bestellen
 • AC02

  Elke dag nieuw

  Samen met papa of mama lezen in een eigen dagboek. Elke dag nieuw is een kleurrijk dagboek voor jonge kinderen.
  Met korte overdenkingen en enkele gespreksvragen. Per week een leertekst en psalmvers. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

  Meer informatie >
  € 17,90
  Bestellen
 • DB08

  Ontdek!

  Stel je voor, je wist dat er ergens onder de grond een kostbare schat verborgen is. Je ziet er niets van aan de buitenkant. Hoe kun je die schat vinden? Door te zoeken en te graven! Dat kost zweetdruppels. Maar als je de schat vindt, ben je rijk! Zo is het ook met het lezen van de Bijbel.

  Meer informatie >
  € 17,50
  Bestellen
 • DB01

  Begrijp je Bijbel

  Een dagboek voor kinderen van ongeveer 9 tot 12 jaar. Doel van het dagboek is kinderen te leren hoe zij zelf de Bijbel kunnen lezen. In dit dagboek worden moeilijke woorden uitgelegd.. Zodat je begrijpt wat er staat. En zodat je het zelf kunt lezen: Gods Woord voor jou! Met medewerking van onder andere: B.S. van Groningen, mw. M. Quist.

  Meer informatie >
  € 16,50
  Bestellen
 • AC13

  Houvast

  Dagboek bij de Heidelbergse Catechismus. Geschreven voor jongeren van 16 tot 20 jaar. In één jaar wordt de Catechismus helder en concreet op basis van de Bijbel uitgelegd. Iedere zondag wordt er een nieuwe zondagsafdeling geïtroduceerd. In de daarop volgende week wordt deze Zondag verder uitgewerkt. De auteurs brengen de belijdenis voor jongeren tot leven door een heldere, praktische uitleg en een concrete aansluiting bij hun leefwereld.

  Meer informatie >
  € 9,50
  Bestellen
339