Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Activiteiten en corona

patrick-schopflin-BnlNjW3AQZ0-unsplash.jpg

Vanuit de overheid zijn tot 1 juni alle bijeenkomsten verboden. Als Jeugdbond kunnen we door deze overmachtssituatie verschillende van onze activiteiten niet organiseren.

De volgende acitiviteiten worden voor deze data geannuleerd:

  • 30 april t/m 1 mei: Tienerdriedaagse
  • 9 mei: Zin-in avond
  • 16 mei: -12 en +12 Bondsdagen
  • 22 mei: Moederdochterdagen
  • 5 juni: Jeugdwerkdag

We zijn bezig om voor deze activiteiten alternatieven te bedenken en te verplaatsen.

Als we het rijtje overzien overvalt ons een verdrietig gevoel. In de achterliggende dagen hebben we moeilijke besluiten moeten nemen. Activiteiten die we met veel enthousiasme en betrokkenheid wilden organiseren moeten geannuleerd worden. 

Toch kunnen we niet bij de pakken neer gaat zitten. Ook al worden er activiteiten van de Jeugdbond geannuleerd, toch proberen we nieuwe manieren te vinden om er te zijn voor leidinggevenden en voor jongeren. Houdt daarvoor de mail, de website en socal media in de gaten. Op www.jbgg.nl/corona zijn al verschillende ideeën samengebracht. Mocht je zelf ideeën hebben of mee willen denken met alternatieven, dan horen wij dat graag.

FAQ

De achterliggende dagen kreeg de Jeugdbond verschillende vragen. De meest gestelde vragen hebben we samengebracht op een pagina. Graag verwijzen we je ook naar deze pagina veel gestelde vragen. Daar proberen we antwoorden te geven rondom de activiteiten in de nu ontstane situatie.

Zoek hier in al onze uitgaven

220