Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Nieuwe eindredacteur voor Daniël

Anja de Bonte

Voor het blad Daniël is Anja de Bonte- van der Sluijs benoemd als nieuwe eindredacteur. Anja is al een bekend gezicht voor Daniëllezers. Al een aantal jaren is zij als redacteur en columnist verbonden aan ons jongerenblad.

Anja (45) is getrouwd en moeder van vier kinderen in de leeftijd van 16 tot en met 24 jaar. Ook heeft zij een kleinkind. Al bijna 25 jaar is zij invaljuf en invaldocent Nederlands. Anja is lid van de Gereformeerde Gemeente van Ede en wil graag iets gaan betekenen voor jongeren en de Jeugdbond. “Door mijn werk in het onderwijs ben ik erachter gekomen dat goed contact met jongeren ontzettend belangrijk is om ze te bereiken met de boodschap van zonde en genade. Ik denk dat de Jeugdbond de plek is om daar aan bij te dragen. De Heere kan het werk zegenen.” aldus Anja zelf.

We zijn als Jeugdbond dankbaar dat deze functie weer vervuld kan worden. Op dit moment is Evert Barten betrokken bij het blad Daniël, als interim eindredacteur. Vandaag werd bekend dat hij als directeur van de Jeugdbond benoemd is.

Zoek hier in al onze uitgaven

220