Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Inspiratie voor een nieuw seizoen

2013-02-19-Idee-lampje-shutterstock_92821549

Het nieuwe jeugdwerkseizoen staat voor de deur. De planningen zijn gemaakt. Maar soms kom je er niet helemaal uit. Je ideeën zijn op. Je hebt even wat inspiratie nodig. 

De Jeugdbond helpt je daar graag bij. Op allerlei manieren is er materiaal voor handen wat je kunt gebruiken voor de vereniging.

Danielonline.nuEen website boordevol met blogs, artikelen en video's over allerlei onderwerpen. Neem eens een kijkje op danielonline.nu. Mis je een thema? Neem dan gerust contact op met de redactie van danielonline.nu.

Kompas: Al jaren ontwikkelt de Jeugdbond voor de min-12 verenigingen werkmateriaal onder de naam Kompas. Naast de vertelschets is er ook een boekje met allerlei verwerkingsopdrachten. Dit seizoen gaan alle Kompassen over dieren in de Bijbel. Je kunt Kompas bekijken op www.jbgg.nl/kompas.

Jeugdbondarchief: In het archief van de Jeugdbond vindt je al het werkmateriaal en Daniel vanaf het eerste uur. In samenwerking met Digibron hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan een betere doorzoekbaarheid. Soms is materiaal wat verouderd, maar kan de inhoud nog heel actueel en aansprekend zijn. Zoek daarom een in het archief via de zoekfunctie op de website of direct op Digibron.

391