Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Update corona-protocol - 18 november

evgeni-tcherkasski-JqWanio3sZo-unsplash.jpg

Dinsdagavond 17 november is er weer een persconferentie geweest. Voor het kerkelijk jeugdwerk zijn er weinig veranderingen. Alleen de aantallen qua groepsgrootte zijn iets versoepeld. De wijzigingen zijn doorgevoerd in het protocol. 

Zoals het er nu naar uitziet, zullen kerstvieringen niet op de gebruikelijke manier plaats kunnen vinden en (deels) online gevierd moeten worden. Denk er als kerkenraad en leidinggevenden over na hoe het kerstfeest voor kinderen binnen de gemeente in deze coronatijd doorgang kan vinden. Binnenkort hopen we, waar nodig, met verdere suggesties en handreikingen te komen.

Het is voor ouders soms een behoorlijke uitdaging om met het gezin een goede invulling te geven aan de zondag, nu de kerkgang nog niet mogelijk is. Binnenkort komen we met een aantal praktische ideeën om de diensten te kunnen volgen, maar ook handvatten om de rest van de zondag in te vullen. Heeft u ideeën? Of zijn er al initiatieven binnen jullie  gemeente? Deel deze ideeën dan met Joline van de Ende: pj.vd.ende@jbgg.nl.

We wensen u van harte vast een gezegende adventsperiode toe en hopen u en jou op de hoogte te houden.

Klik hier om de het aangepaste protocol te openen.

391