Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Update corona-protocol - 30 september 2020

toa-heftiba-_UIVmIBB3JU-unsplash.jpg

Op maandag 28 september jl. werden er nieuwe landelijke maatregelen door de overheid afgekondigd met betrekking tot het coronavirus. Op allerlei fronten is het corona-virus bezig aan een opmars.

In de maatregelen zijn geen specifieke uitspraken gedaan rondom jeugdwerk. Het maximum aantal mensen wat per groep samen mag komen, is naar 30 gegaan, maar religieuze samenkomsten worden gerekend tot de uitzonderingen op deze regel. Daarnaast worden scouting-, cultuur-, kunst- en andere jeugdverenigingen ook met name genoemd als uitzonderingen. Hier liggen dus mogelijkheden om toch met jongeren rondom het Woord bij elkaar te komen. Uiteraard blijven de eerder gestelde maatregelen van kracht.

De afgelopen tijd is gebleken hoe belangrijk het is om de band met jongeren te blijven houden. Blijf daarom investeren in de relatie met onze jongeren. Probeer waar mogelijk bij elkaar te komen, indien mogelijk in de kerk. Maak hierbij verstandige en weloverwogen keuzes.

De toekomst is onzeker. Niemand weet hoelang dit nog zal duren. Laten we ons werk onder en met de jongeren blijven doen in de wetenschap dat wij niets in de hand hebben, maar dat de Koning van de Kerk alles in de hand heeft. Hem is gegeven alle macht, in de hemel en op de aarde. Dat is een zekerheid!

391