Annuleren

Zoek hier binnen onze website

16 feb 2018Geen reacties

+16 Conferentie Noorden

_ABC7102a

Datum: 16-19 februari 2018
Locatie: Noorden (Zuid-Holland), Kampeerhoeve Koole
Spreker: ds. W. Harinck

We hebben herdacht dat het 500 jaar geleden is dat de Reformatie is begonnen. Een van de kernpunten van de Reformatie is het Sola Scriptura, alleen de Schrift. Luther, en zoveel andere mensen, hebben er voor gestreden dat de Bijbel toegankelijk zou worden voor alle mensen. Dat mensen zelf de Bijbel kunnen lezen. Voor ons is het een groot voorrecht dat wij de Bijbel, het Woord van God, in onze eigen taal mogen hebben. De Bijbel is de persoonlijke Boodschap van God aan zondige mensen. De Bijbel is een brief uit de hemel  voor jou. Maar welke plaats heeft deze Brief in jouw leven? Is Gods Woord leidend voor jouw leven? Of vind je de Bijbel een moeilijk Boek? Wil je hier verder over nadenken en doorpraten met elkaar, meld je dan aan voor één van de +16 conferenties.

Tijdens conferentie doen we de Bijbel open, bestuderen we de Bijbel en nodigen we een spreker uit om meer te vertellen over dit Woord van God. Daarnaast is er veel ruimte voor zingen, ontmoeting en andere ontspannende activiteiten.

Van harte welkom om met ons mee te denken over dit thema!

Aanmelden?

Meld je hiernaast aan voor de conferentie in Noorden.
NB: Je aanmelding wordt pas verwerkt als je het verschuldigde bedrag hebt betaald via iDeal. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Annuleringsvoorwaarden

Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die voor de organisatie al gemaakt zijn. Bij een annulering ben je de volgende bedragen verschuldigd:

  • Tot 7 dagen voor de conferentie: € 20 administratiekosten
  • Minder dan 7 dagen voor de conferentie: het volledige conferentiebedrag (€ 75)

+16 Conferentie Noorden

Kies uw bank:
318