Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Pieter Avé nieuwe jeugdwerkadviseur

Pieter Avé

Foto: Emiel Dekker Producties

Voor de vacature van jeugdwerkadviseur is Pieter Avé benoemd. Pieter (27) is getrouwd en heeft twee zoontjes, van 2,5 en 9 maanden. Hij is nu werkzaam in het onderwijs als docent godsdienst op het Van Lodenstein College te Barneveld. In de achterliggende jaren heeft hij theologie gestudeerd aan de VU. Pieter is lid van de Gereformeerde Gemeente van Amersfoort.

Per 1 februari hoopt hij het werk bij de Jeugdbond op te pakken. Tot het einde van dit seizoen combineert hij dit met zijn huidige functie in het onderwijs. Hierna zal hij fulltime voor de Jeugdbond aan de slag gaan. Hij kijkt ernaar uit om het werk bij de JBGG op te pakken: “Het is mijn gebed of de HEERE het werk van de Jeugdbond in onze gemeenten wil zegenen.”

Zijn komst valt samen met het vertrek van Joline van den Ende. Zij maakt, na drie jaar te hebben gewerkt als jeugdwerkadviseur, de overstap naar het onderwijs.

Vorige week begonnen Evert Barten en Anja de Bonte. Anja zal, naast eindredacteur voor Daniël, ook actief zijn als jeugdwerkadviseur.

317