Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

Voorjaarsconferenties 2020

Datum Locatie Spreker vrijdagavond

Spreker zaterdagochtend

14-17 februari 2020 Ter Aar, Het Zwaluwnest Ouderling Kok Jaap Bos
14-17 februari 2020 Wekerom, de Koeienstal Ds. J. Schipper Gerben van der Wulp
21-24 februari 2020 Amerongen, de Betteld Ds. J.van Laar Jaap Bos
28 feb - 2 maart 2020 Wekerom, de Koeienstal Ds. M. Joosse  Laurens Kroon

Thema voorjaarsconferenties 2020
Het thema van de voorjaarsconferenties 2020 is 'De zeven brieven aan de gemeenten van Klein-Azië, zoals die in Openbaring staan'. 

God doorgrondt iedereen
De apostel Johannes kreeg van de Heere Jezus de opdracht om brieven te schrijven aan zeven gemeenten in Klein-Azië. Uit die brieven blijkt duidelijk dat de Heere de gemeenten kende en doorgrondde. Hij vermaant en bestraft hen. Maar Hij vertroost hen ook.
Wij zijn er soms heel goed in om de schijn op te houden voor onze medemensen. De buitenkant kan heel anders zijn dan de binnenkant. De Heere doorziet echter alles. Voor Hem kunnen we de schijn niet ophouden.
Tijdens de conferenties willen we stilstaan bij de brieven aan de zeven gemeenten. Is jouw leven misschien net als van de gemeenteleden in Éfeze? Of herken je het gemeenteleven van Thyatíra? Laten we samen proberen te luisteren naar wat de Heere tegen die gemeenten zei. Daar kunnen we winst mee doen. Eeuwige winst!

Najaarsconferenties 2019

Naast de lezing en de Bijbelstudie was er ook weer ruimte zijn voor ontmoeting en ontspanning met elkaar. Een terugblik kun je hier vinden.

409