Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

Terugblik voorjaarsconferenties 2022

Thema

Gods spreken en zwijgen
God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon. In het paradijs had de mens een directe omgang met de Heere, maar door de zondeval is de mens van God vervreemd geraakt. God wil echter niet dat mensen verloren gaan, maar dat zij allen tot bekering komen (2 Petr. 3:9). God spreekt dus tot de mens om Zichzelf en Zijn heil te openbaren. We lezen in de Bijbel ook dat God zwijgt. Soms in toorn, maar ook in Zijn liefde zoals Zefanja schrijft.

Tijdens de voorjaarsconferentie willen we nadenken over Gods spreken en zwijgen. We kunnen ons voorstellen dat er rondom dit thema veel vragen leven. “Is er een verschil in hoe God vroeger sprak en hoe Hij nu spreekt?”, “Wat is het ‘horen’ van Zijn stem nu precies?”, “waarom lijkt God zo ver weg en zwijgt Hij in plaats van dat Hij mijn gebeden verhoort?” en zo zijn er nog vele vragen te bedenken. Leven deze vragen ook bij jou? Meld je dan snel aan voor een van de voorjaarsconferenties!

Sfeerimpressie 

De vier voorjaarsconferenties zijn weer achter de rug! We kijken terug op vier mooie, waardevolle conferenties. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op een conferentie? Bekijk snel een sfeerimpressie van de voorjaarsconferentie in Burgh-Haamstede. 

409