Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

In het najaar staan er weer 4 conferenties gepland. 

Locatie Datum
Ter Aar 'Het Zwaluwnest' D.V. vrijdag 15 oktober tot maandag 18 oktober 2021
Lunteren 'De Wildwal' D.V. vrijdag 15 oktober tot maandag 18 oktober 2021
Wenum-Wiesel 'De Buiteling' D.V. vrijdag 22 oktober tot maandag 25 oktober 2021
Burgh-Haamstede 'In de Boogerd' D.V. vrijdag 5 tot maandag 8 november 2021

Aanmelden

Meld je aan voor een conferentie via het agenda-item.

Thema

Je hoort het weleens: “Je moet naar Jezus toe!”. Maar hoe kan dat nu? Hij is in de hemel en ik ben op de aarde. Leefde ik maar in de tijd van de Bijbel, dan was het een stuk makkelijker geweest en zou ik zeker naar Hem toe gaan, maar nu? Wat is ‘komen’ eigenlijk? En hoe kan een mens nu tot Hem gaan als hij dood is in zonden en misdaden? Paulus zegt zelfs dat er niemand is die God zoekt, laat staan dat iemand tot Jezus gaat. En stel dat ik zou komen, waarom zou Christus mij überhaupt willen ontvangen?

Zomaar wat vragen die bij je op kunnen komen wanneer je zoiets hoort. Borrelen dit soort vragen ook bij jou op en zou je daar graag antwoorden op willen hebben? Meld je dan snel aan voor een van de najaarsconferenties.

Aan de hand van het boek ‘Komen tot Jezus Christus’ van John Bunyan hopen we in te gaan op deze vragen. Bunyan legt in zijn boek op een uiterst eenvoudige wijze uit wat ‘komen’ is en waarom zondaren bij Hem welkom zijn. Daarnaast gaat hij in op allerlei hindernissen en twijfels die er kunnen zijn en voorkomen dat mensen hun toevlucht tot Hem nemen.

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 130,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.
  • Iedere deelnemer doet voor vertrek van huis een zelftest. Dit doen we op vrijwillige basis vanuit de gedachte om gezamenlijk onze verantwoordelijkheid te nemen om de kans op onderlinge besmettingen zo klein mogelijk te maken.

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 130.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

409