+16,+16LG

Kom als +16 vereniging naar de jongerenavond

Deze avond zal gaan over het thema liefde. Liefde komt veel voor in de Bijbel. Denk eens aan hoe de Heere Jezus de Wet samen heeft gevat. God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf. Het is een thema dat voor iedereen bekend is. Maar ook een thema wat gevoelens oproept. Van harte welkom op de tweede +16 jongerenavond D.V. vrijdagavond 14 april over dit thema.

Alle informatie vind je op deze pagina. Je kunt je op die pagina individueel aanmelden. Kom je als vereniging? Dan kun je het beste even een e-mail sturen naar Janneke van Horssen. We zien jullie aanmelding graag tegemoet! 

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115