Actueel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Soort nieuws
Landen
Projectkoor

Projectkoor #Geloofwaardig

Vol enthousiasme werd er gezongen o.l.v. Mark Brandwijk. Gisteravond was de generale repetitie van het projectkoor #Geloofwaardig. 

Lees meer

IMG_4558_I
actielanden in het nieuws

Als christen niet van deze wereld

Lees het verhaal van Ravina uit India.
‘Zalig zijn die vervolgd worden om der gerechtigheid wil; want hunner is het Koninkrijk der hemelen.’

Lees meer

DSC_0134
actielanden in het nieuws

Stuur je kind naar school!

Een moeder uit Pakistan die zelf nooit heeft leren lezen en schrijven is zo blij dat haar dochter deze kans wel krijgt dat ze nauwelijks kan geloven waar haar dochter mee thuis komt: 'mam, ik ben de beste van de klas'.

Lees meer

DSC_0132_P
actielanden in het nieuws

Wonen en naar de kerk gaan in je school

In Nederland ga je ’s morgens naar school en ’s middags weer naar huis. Kinderen uit arme gezinnen in Pakistan wonen vaak op school en hebben zelfs kerk in school. Ze missen dan wel hun ouders.

Lees meer

DSC_0691
actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

201610 Dove studenten_N
actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Naaimachine_origineel_N
actielanden in het nieuws

Het verhaal van Ejike

Medewerkers van Effata hebben indrukwekkende verhalen. Frank van der Maas vertelt over Ejike, een jongen die 'leefde als een hond', en waar zij tijdelijk voor mochten zorgen, maar die ze toch weer af moesten staan.

Lees meer

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115