+12LG,-12LG

Aanmelding Bondsdagen geopend!

Thema

Het thema voor de +12 Bondsdag is Rotsvast, wijs of dwaas? Voor de -12 Bondsdag is dit Een verrassende keuze, een herder wordt koning. Meld je snel aan voor het centrale gedeelte in een van de kerkgebouwen. Dan ben je zeker van voldoende plek op de locatie van jouw voorkeur. Doe dit uiterlijk 20 maart. Dan hebben wij nog de tijd om alles achter de schermen te organiseren. 

Op de aanmeldpagina vind je meer informatie over de Bondsdagen. Ook geven we er antwoord op veelgestelde vragen. Rondom de verdere invulling van een Bondsdag bijvoorbeeld. 

Aanmelden

Meld je hier aan voor de +12 Bondsdag. (uiterlijk maandag 20 maart)

Meld je hier aan voor de -12 Bondsdag. (uiterlijk maandag 20 maart)

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

Agenda

14 jun 2024 - Evenementenhal, Gorinchem
Bekijk alle evenementen
actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115