Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Bondsdagen

In het afgelopen jaar moesten we helaas de Bondsdag annuleren door de corona-crisis. Een bijzondere situatie. Inmiddels krijgen we al vragen over de Bondsdag 2021.

Natuurlijk proberen we vooruit te kijken en plannen te maken voor het komende half jaar. Ook daarbij zijn veel onzekerheden. Daarom hebben we voor onszelf een aantal harde keuzes gemaakt. Een van deze keuzes is dat we besloten hebben om de Bondsdag 2021 in fysieke vorm NIET door te laten gaan. We willen al onze aandacht en energie richten op het organiseren van een goede online-bijeenkomst. Er komt dus een online alternatief. Hiervan worden jullie in de komende tijd op de hoogte gehouden!

Meedenken?

Wil je meedenken over de Bondsdagen? Heb je een goed idee? Neem dan contact op met Joline van den Ende: pj.vd.ende@jbgg.nl

 

Bondsdag 2020 - online

Als alternatief voor de Bondsdag 2020 hebben we een video gemaakt met een alternatieve Bondsdag vanuit Apeldoorn. Het thema van deze Bondsdag is: Een schuilplaats. Ds. R.A.M. Visser vertelt een Bijbelverhaal en Herman Wilbrink vertelt een vrij verhaal over de oorlog. 

298