Annuleren

Zoek hier binnen onze website

1907_23-08_13_West Canada Trip_Koers_MG_6109

Canada - Canada kampeerrondreis

03 aug - 20 aug
20-29 jaar
1.895,- EURO
Tenten
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Kamperen in Canada

Kampeerkluns of kookcatastrophe? Maakt niet uit: deze wildkampeertocht dwars door West-Canada doet je alle halfgare macaroni en scheve tentstokken vergeten. Je bepaalt met de groep de route door de Canadese Rockies. Kies je voor de schitterende Icefields Parkway, die je voert langs een aantal van de mooiste watervallen die je ooit gezien hebt? Een lange wandeling of een kanotocht door de Valley of the Ten Peaks? Of liever een stop langs Maligne Lake, waar de altijd besneeuwde bergtoppen weerspiegelen in het glasheldere water van dit schitterende bergmeer? Waar je je tent ook opslaat, je hebt altijd een mooi uitzicht. Dat helpt je mooi van je ochtendhumeur af wanneer je luchtbed is leeggelopen! De zondagen breng je door bij één van de NRC-gemeenten in Canada. Dat je je aan de andere kant van de wereld samen over Gods Woord en schepping kunt verwonderen, geeft een extra dimensie aan deze prachtige reis.

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 03 aug t/m 20 aug
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 1.895,-
Aanbetaling: € 350,-
Accommodatie: Tenten
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Special

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine