Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Header
07 mrt 20180 reacties
Koers-vakanties zoekt Sectielid Buitenland
De Sectie Buitenland van de Commissie Koers organiseert jaarlijks ruim 30 buitenlandse reizen voor Koers . De sectie is een belangrijk onderdeel van de commissie: zij stelt jaarlijks het reisprogramma samen en zorgt voor alle boekingen en reserveringen zoals vliegtickets, accommodaties, vervoer en activiteitenprogramma’s. Ieder lid van de sectie is verantwoordelijk voor ongeveer 7 reizen die hij of zij volledig voorbereid en afhandelt. Binnen de sectie werk je nauw samen met andere reisvoorbereiders. In verband met het vertrek van een van de sectieleden zijn we op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die het leuk vindt reizen uit te zoeken en voor te bereiden. Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit met jongeren en reizen hebt. Je moet je weg weten te vinden op het internet om de accommodaties en bestemmingen te zoeken. Het is belangrijk dat je ordelijk en  gestructureerd kunt werken omdat je contracten afsluit die een behoorlijke waarde hebben. Daarnaast moet je service gericht zijn en goed kunnen communiceren omdat jij de reizen overdraagt aan de stafleden die de reizen gaan leiden. Jij bent hun aanspreekpunt voor de reis specifieke zaken. Het is een pre dat je 1 of meerdere buitenlandse talen spreekt en al staflid van Koers bent (geweest).   Enthousiast geworden of heb je vragen? Stuur een mail met je CV naar Koers@jbgg.nl
verder
20170731_064651
31 jul 20170 reacties
Blog: Ontmoeting op een kruispunt
Slaapdronken word ik wakker. Verbaasd kijk ik mijn wekker aan. 04:15 staat er in rode letters. Zo vroeg aan de werkdag beginnen na drie weken vakantie? Het leven van een jeugdwerkadviseur valt niet altijd mee.
verder
2017-04-22 SID-124
01 mei 20170 reacties
Terugblik stafinstructiedag 2017
Op 22 april was er weer de instructiedag voor de stafleden van de Koers vakanties.   We kijken terug op een mooie dag van ontmoeting, enthousiasme en bezinning. We stonden stil bij het overlijden van de voorzitter van de Jeugdbond, Ds. Terlouw. Erik-Jan Verbruggen heeft op indringende manier met ons nagedacht over het thema "Veilig Jeugdwerk". Aansluitend waren er workshops waarin verschillende elementen rond dit thema werden verdiept. Ook werd er weer veel informatie gedeeld over de voorgenomen Koers-vakanties.
verder
1043