Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Hemsedal

Bijbelstudie op een gletsjer..

Een Bijbelstudie aan een gletsjer, verwonderd en diep onder de indruk van Gods schepping. Of je nu loopt door dorpjes met rode huizen, gezellige haventjes en typische vismarkten, of je ontdekt indrukwekkende fjorden en gletsjers. Overal in Noorwegen ervaar je de grootsheid van de Schepper.

Eén van die gletsjers, de Nigardsbreen, ontdekken we op een speciale manier, Blue-Ice-Hike; laat de adrenaline maar stromen. Een bezoek aan het Vikingmuseum mag niet ontbreken evenals Flåm een klein dorpje dat ligt aan het einde van het smalle Aurlandsfjord. Hier kan je genieten van de ‘vlammende’ zonsop- of ondergang, die werkelijk adembenemend is.

Natuurlijk bezoeken we Hardangervidda (Nationaal Park), één van de grootste hoogvlaktes van Europa met de grootste rendierpopulatie van Noord Europa.  Het zal duidelijk zijn dat raften, kanoën en bergwandelen niet ontbreken op deze trektocht, waarbij we in twee verschillende oorden verblijven. Zet je wandelschoenen maar vast klaar!

Reisleiders

Eultien Brand
Staflid
Pasfoto Bram Tijssen
Bram Tijssen
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 31 jul tot 12 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 14
Open plekken: 0
Prijs: € 789,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Luxe huis
Vervoer: Busjes
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400