Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Noorwegen - Hemsedal

Hiken in Hemsedal...

Noorwegen: legendarisch om de mooie natuur en fjorden. Niet minder bekend is Noorwegen om de karakteristieke vissersdorpjes en kleine haventjes. Natuurlijk is het ook het land waar de Vikingen vandaan kwamen. Noorwegen spreekt tot ieders verbeelding. Jij hebt nu de kans om er actief vakantie te vieren.

We zullen een adembenemende wandeling maken over één van de gletsjers van Noorwegen: de Nigardsbreen. De weg naar het uitkijkpunt is bikkelen, maar eenmaal aangekomen zal de tocht het zeker waard zijn! En wat denk je van gezekerd bergwandelen inclusief touwladders? We bezoeken ook het Hardangervidda Nationaal Park, het grootste natuurpark in Noorwegen dat bekend staat om haar eindeloze vlaktes doorkruist door riviertjes. Een bezoekje aan het Vikingsmuseum en het dorpje Flåm, raften, kanoën: dat is hier allemaal mogelijk. Om zoveel mogelijk te ontdekken van alle moois in Noorwegen, verblijven we op twee locaties. Eén accommodatie is opgetrokken uit boomstammen. Geweldig toch? Kom mee en verwonder je samen met je reisgenoten over Gods grote schepping.

Reisleiders

Reisleiders tijdens 09-07-2018 t/m 21-07-2018
Leanne Hogenhout
Staflid
jan  adams
Jan Adams
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 09 jul t/m 21 jul
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 14
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 799,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Villa
Vervoer: Busjes
Soort vakantie: Actief
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400