Annuleren

Zoek hier binnen onze website

5

Noorwegen - Noorse Rondreis

02 aug - 13 aug
20-25 jaar
999,- EURO
Hostel
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Natuurschoon in Noorwegen...

Roadtriprauwdouwer of spoorwegstomer? Tijdens een rondreis door Noorwegen maak je gebruik van een heel scala aan vervoersmiddelen. Je vliegt naar één van de Noorse luchthavens, waar je meteen kunt instappen in een comfortabel busje. Hier begint het avontuur. Via het oosten van het land trek je richting Trondheim, bekend van de kleurrijke pakhuizen aan de kade en de indrukwekkende gotische Nidaroskathedraal. Je vervolgt je weg langs de zuidwestelijke fjordenkust. Onderweg maak je kennis met het afwisselende Noorse natuurschoon: tijdens een spectaculaire treinrit die binnen één uur van zeeniveau stijgt tot 875 meter hoogte, al wandelend in de krochten van een kopermijn of tijdens een spetterende fjordsafari per boot. Gods schepping is zo indrukwekkend! 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 02 aug t/m 13 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 14
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 999,-
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Hostel
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Actief

Deelnemers

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid. Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden.
Klik voor het actuele vacature overzicht!

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine