Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Portugal - Porto +20

Plezier in Porto....

Ingeklemd tussen bergen en de kust ligt het plaatsje Viana do Castelo met haar witte huizen. In de omgeving is de prachtige oude stad Porto te vinden waar we heerlijk rond kunnen struinen en oude bouwwerken bewonderen. Cultuur is echter niet het enige dat Portugal te bieden heeft, ook voor de actieve vakantievierder is er veel te beleven.

Er is namelijk niets beters dan in heerlijk warm weer je op het water te begeven! Jetskiën, zwemmen, zeilen, kanoën... de mogelijkheden zijn eindeloos. Willen we een dagje niet nat worden? Dan is er ook nog het natuurpark Peneda Geres, om te wandelen of mountainbiken en te genieten van grillige rotspartijen, groene hoogvlaktes en snelstromende rivieren. Tijd voor een natje en droogje? De oude stad Porto heeft veel te bieden op dat gebied, zeker als je van vis en wijn houdt. Verschillende soorten port proeven? Daarvoor moet je in één van de porthuizen zijn die de stad rijk is. ’s Avonds na een goed gesprek duiken we ons bed in om de volgende dag weer nieuwe avonturen aan te gaan!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 17-07-2018 t/m 27-07-2018
Wilbert Hoepel
Wilbert Hoepel
Staflid
Koen Visser
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 17 jul t/m 27 jul
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 17
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 775,- € 729,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Villa
Vervoer: Vliegtuig
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400