Annuleren

Zoek hier binnen onze website

3

Montenegro - Prachtig Durmitor

09 aug - 20 aug
17-23 jaar
849,- EURO
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen niet door kan gaan, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan)betaling retour minus een bijdrage in de kosten!

Durfallen in Durmitor...

Canyonklimmer of selfieschieter? Het kleine maar wonderschone Montenegro is dé plek waar je niet alleen kunt genieten van adembenemende uitzichten, maar er ook in kunt afdalen! Je verblijft deze vakantie namelijk in het hart van het nationaal park Durmitor, dat op de Unesco Werelderfgoedlijst prijkt. Durmitor is bekend om zijn hoge bergtoppen, oeroude bossen en schitterende meertjes, maar vooral vanwege de Tarakloof: één van de diepste kloven ter wereld. Hier kun je fantastisch raften over het opvallend helderblauwe rivierwater. Ook een dagje canyoning, quadrijden of - voor de durfallen - paragliden behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast trek je er natuurlijk op uit in de bergen, geniet je van het contact met de Montenegrijnen en maak je de mooiste vakantiefoto's ooit. Ben jij van de partij?

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 09 aug t/m 20 aug
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 23
Open plekken reisleiders: 1
Prijs: € 849,-
Aanbetaling: € 150,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Actief

Deelnemers

Prijs is niet definitief maar indicatie ivm vliegtickets!

Aanmelden kan vanaf donderdag 01-04-2021 om 17.00 uur.
Meer informatie

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine