Annuleren

Zoek hier binnen onze website

3

Italië - Sicilië 2

28 jul - 07 aug
20-25 jaar
nog niet bekend
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Spektakel op Sicilië...

Vulkaantoerist of villabewoner? Word het allebei tijdens jouw eilandvakantie op het zonnige Sicilië! Je verblijft deze dagen in een rustig gelegen villa aan het strand met een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee. Hier heb je alle gelegenheid om te chillen, te kletsen en Bijbelstudie te houden. Maar natuurlijk ga je er deze vakantie ook op uit: naar de fonteinen en parken van Palermo, het duizelingwekkende klimparcours in Nebrodi Adventure Park of één van de schitterende natuurparken in de buurt. Uiteraard verlaat je Sicilië niet zonder de Etna te beklimmen. Je bestijgt de bekendste vulkaan van Italië eerst met de kabelbaan, maakt een overstap in een 4-wheeldrive truck en eindigt te voet, waar je aan de top een adembenemend uitzicht wacht. Durf jij het avontuur aan? Schrijf je dan nu in! 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 28 jul t/m 07 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: nog niet bekend
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine