Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Roemenië - Werkvakantie

Renoveren in Roemenie....

Je wilt graag vakantie houden over de grens, maar tegelijkertijd wil je iets voor je naaste kunnen betekenen. Je houdt niet van stilzitten en steekt liever de handen uit de mouwen dan de hele dag te luieren op een hotelkamer. Bovendien ben je ervan overtuigd dat een goede vakantie je naast een hoop verhalen en mooie foto’s vooral een bijzondere ervaring op moet leveren. Goed nieuws!

Deze werkvakantie in Roemenië is zowel voor jou als voor de christenen in Oost- Europa een prachtige oplossing. Jij kunt het verschil maken door met lokale medewerkers de mensen in de stad van eten te voorzien of de huisvesting van medechristenen te verbeteren. Daarnaast maak je natuurlijk ook de nodige uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bergen of een zoutmijn. Kom ook uit je luie stoel en geniet dit jaar van een boeiende vakantie met meerwaarde in Roemenië! Ga jij de dubbele uitdaging aan om iets voor een ander te betekenen en er als team  om een mooi bedrag als sponsorgeld te werven voor dit doel?

Reisleiders

Ria Pomp-Mulder
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 23 jul t/m 04 aug
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 575,-
Aanbetaling: € 150,-

Reisinformatie

Accommodatie: Groepsaccommodatie
Vervoer: Busjes
Soort vakantie: Werkvakantie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400