Annuleren

Zoek hier binnen onze website

3

Roemenië/Bulgarije/Moldavië - Wildkamperen

19 jul - 31 jul
20-29 jaar
749,- EURO
Tenten
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Ontdekkingstocht door Oost-Europa

Sterrenteller of satellietstaarder? Spreid deze zomer je slaapzak uit onder de nachtelijke hemel en sluimer weg bij het mooiste uitzicht dat je je wensen kunt. Natuurlijk gaan er ook tenten mee op deze wildkampeerreis door Zuidoost-Europa, dus voor de muggen hoef je niet bang te zijn. Stippel met je groep een schitterende route uit door de bergen van Roemenië, de zonnebloemvelden van Bulgarije en de kastelen van Moldavië. Samen bepaal je wanneer je wilt rondslenteren in een oude stad, een duik wilt nemen in een smaragdblauw meer of je wandelschoenen aantrekt voor een stevige wandeltocht. Mooi plekje gevonden? Dan zet je er gewoon je kamp op. Avonturiers en ontdekkingsreizigers, dit is een reis die je niet wilt missen!

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 19 jul t/m 31 jul
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 749,-
Aanbetaling: € 350,-
Accommodatie: Tenten
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Actief

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine