Annuleren

Zoek hier binnen onze website

25 feb 2022Geen reacties

+16 conferentie Wenum-Wiesel

Header agenda 16+ ambassadeur gezocht.jpg

Deze conferentie vindt plaats op D.V. 25-28 februari 2022. Noteer deze datum alvast in je agenda en meld je aan voor deze conferentie!

Ambassadeurs gezocht!

Jouw taak in het Koninkrijk van God

Thema

Ben jij ook, als burger van de hemel, onderweg op aarde? Dat was het thema van de vorige conferenties. Onderweg zijn ambassadeurs nodig! Om de Bijbelse boodschap door te geven aan de mensen om ons heen. De boodschap van vergeving en verlossing voor mensen die alleen maar van God af kunnen dwalen. Deze voorjaarsconferentie staan we stil bij jouw taak in het Koninkrijk van God. Wat is ervoor nodig om ambassadeur te zijn? Trouwens, als christen laat je jouw omgeving sowieso iets zien! Geef jij een negatief of positief beeld van Gods Koninkrijk?

Sprekers

Vrijdagavond

: ds. J.B. Huisman

Zaterdagmorgen

: Gerben Heldoorn

Aanmelden

Meld je aan voor deze conferentie! Ben je 21 jaar of ouder? Welkom bij de +21 Zin-in conferenties.

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 80,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.
  • Iedere deelnemer doet voor vertrek van huis een zelftest om de kans op onderlinge besmettingen zo klein mogelijk te maken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 80.

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Informatie

Wenum-Wiesel 'de Buiteling'
D.V. 25-28 februari 2022
€ 80
29
1
0 (VOL)
1
Aanmelden 

Volgeboekt voor dames.

+16 conferentie Wenum-Wiesel

Let op: Volgeboekt voor dames.

Wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Kies uw bank:
817