Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vrijwilligers

In het kerkelijk jeugdwerk wordt veel inzet gevraagd en geleverd. Dit werk wordt door enthousiaste vrijwilligers gedaan. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de Jeugdbond. De Jeugdbond bestaat, omdat vrijwilligers zich willen inzetten voor jongeren in de kerk. Door het inschakelen van vrijwilligers worden kennis en vaardigheden van buiten de organisatie ingebracht.

schrijven.jpg
26 nov 20200 reacties
Schrijftalent gezocht!
Elke keer maand levert de Jeugdbond een artikel aan voor Puntuit van het Reformatorisch Dagbad. Wij zoeken daar enthousiaste, creatieve en betrokken schrijvers voor.
verder
MicrosoftTeams-image (3).png
29 sep 20200 reacties
Bouw mee aan danielonline.nu!
Op Danielonline.nu bieden wij content aan jongeren rondom vier basisthema’s: Bijbel, kerk, geloof en christen. Kom jij meehelpen om de beste content (video’s, artikelen, podcasts etc.) te maken? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor uiteenlopende taken. Er zit vast iets voor jou bij!
verder
apparatuur.PNG
29 sep 20200 reacties
Talent in video? Kom ervaring opdoen!
De Jeugdbond heeft een AV-team om video’s en geluidsopnames te maken. In dit team zijn een aantal jongeren actief. Samen proberen we andere jongeren te bereiken en te verbinden aan Gods Woord. Op danielonline.nu vind je heel wat video’s die je een goede indruk geven. Wil jij graag meer ervaring opdoen? Of je nu videograaf in wording bent óf juist een kei bent in monteren: Jij kunt voor ons aan de slag!
verder
20170805-_DSC3108
29 sep 20200 reacties
Commissielid worden bij Koers-vakanties
De commissie Koers-vakanties bestaat uit verschillende secties ( totaal ruim 50 vrijwilligers) en voor onderstaande secties zoeken we versterking:
verder
nine-kopfer-zosE9lAYQlo-unsplash.jpg
28 sep 20200 reacties
Schrijf mee aan Treffer
De commissie Treffer maakt materiaal voor +12-verenigingen en is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Treffer  wordt vaak gebruikt door leidinggevenden om een verenigingsavond voor te bereiden, een inleiding te schrijven en een leuk programma in elkaar te zetten. 
verder
1307