Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Toerusting

De Jeugdbond geeft toerusting aan ouders door het opvoedmagazine EigenWijs en een tweejaarlijks symposium voor opvoeders. Daarnaast verwijzen we u graag naar de volgende activiteiten.

Vader-zoon driedaagse

De Jeugdbond organiseert in samenwerking met Outback Explorers elk jaar een vader-zoondriedaagse in het najaar. Theorie, praktijk, Bijbelstudie en toepassing wisselen elkaar af. Meer informatie over deze driedaagse vindt u hier.

Opvoedgroepen

Het deputaatschap Kerk, gezin, jeugd en onderwijs (KGJO), waar ook de Jeugdbond onder valt, organiseert toerusting en materiaal voor opvoedgroepen in de plaatselijke gemeente. Jaarlijks verschijnen er themabladen die de opvoedgroep kan gebruiken om het thema van de bijeenkomst in te vullen.

Meer informatie over deze themabladen en de toerusting van opvoedgroepen vindt u hier.

Adviesplein gemeente en gezin

De Jeugdbond neemt deel aan het Adviesplein gemeente en gezin, een website waar informatie is te vinden over toerusting aan opvoeders, jeugdwerkers, ambtsdragers en op persoonlijk vlak binnen de Gereformeerde Gemeenten. Daarnaast is er informatie opgenomen in de vorm van artikelen, blogs en leestips.

 

268