Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

Pelgrimschap en navolging

Thema

De Heere Jezus roept ertoe op om jezelf te verloochenen, dagelijks je kruis op te nemen en Hem te volgen (Luk. 9:23). Wat betekent deze oproep voor jou? In Hebreeën 11 wordt van de (in dat hoofdstuk genoemde) gelovigen gezegd dat zij ‘gasten en vreemdelingen op de aarde waren’. Wat kunnen wij daarvan leren? Je kent vast wel de uitdrukking: 'we zijn in de wereld, maar niet van de wereld'. Maar wat houdt dat concreet in? Over deze vragen willen we tijdens de voorjaarsconferentie nadenken. Het thema is: 'Pelgrimschap en navolging'. We hopen dat dit weekend je aanspoort om een pelgrim en volger van de Heere Jezus te worden of je bemoedigt bij het voortzetten van de pelgrimstocht.

Locaties en sprekers

Datum Doelgroep Kosten Locaties Sprekers Aanmelden
D.V. 17-20 februari 2023 21-35 jaar  € 130 De Buiteling, Wenum-Wiesel Ds. A. Schot
Dhr. H. Stolk
Vol!
D.V. 24-27 februari 2023 21-35 jaar € 130 De Boerenzwaluw, Ter Aar

Ds. E. Bakker
Dhr. J. van Rossum

Vol!
D.V. 24-27 februari 2023 20-25 jaar € 110 De Klaverweide, Ellemeet

Ds. K. Boeder
Dhr. B. Kooij

Vol!
D.V. 24-27 februari 2023 21-35  jaar  € 130 Hoeve de Bosrand, Burgh-Haamstede Ds. C.J. Meeuse
Dhr. J.W. van de Graaf
Vol!

Aanmelden 

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 9 januari 2023 voor de +21 conferentie Wenum-Wiesel en de +20 conferentie in Ellemeet. Vanaf woensdag 11 januari 2023 kun je je aanmelden voor de conferentie in Ter Aar en Burgh-Haamstede. 

Kosten

De kosten voor een +20 conferentie: € 110
De kosten voor een +21 conferentie: € 130

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Terugblik voorjaarsconferenties 2022

Thema

Gods spreken en zwijgen
God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon. In het paradijs had de mens een directe omgang met de Heere, maar door de zondeval is de mens van God vervreemd geraakt. God wil echter niet dat mensen verloren gaan, maar dat zij allen tot bekering komen (2 Petr. 3:9). God spreekt dus tot de mens om Zichzelf en Zijn heil te openbaren. We lezen in de Bijbel ook dat God zwijgt. Soms in toorn, maar ook in Zijn liefde zoals Zefanja schrijft.

Tijdens de voorjaarsconferentie willen we nadenken over Gods spreken en zwijgen. We kunnen ons voorstellen dat er rondom dit thema veel vragen leven. “Is er een verschil in hoe God vroeger sprak en hoe Hij nu spreekt?”, “Wat is het ‘horen’ van Zijn stem nu precies?”, “waarom lijkt God zo ver weg en zwijgt Hij in plaats van dat Hij mijn gebeden verhoort?” en zo zijn er nog vele vragen te bedenken. Leven deze vragen ook bij jou? Meld je dan snel aan voor een van de voorjaarsconferenties!

Sfeerimpressie 

De vier voorjaarsconferenties zijn weer achter de rug! We kijken terug op vier mooie, waardevolle conferenties. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op een conferentie? Bekijk snel een sfeerimpressie van de voorjaarsconferentie in Burgh-Haamstede. 

409