Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

Betrouwbare gids naar de hemel

De noodzaak en mogelijkheid van bekering

Thema

Wil je straks naar de hemel? Dan is nu een radicale verandering nodig! Door Gods genade is dat gelukkig ook mogelijk. Denk je tijdens de najaarsconferentie met ons mee over dit belangrijke onderwerp? We doen dat aan de hand van het boekje ‘Betrouwbare gids naar de hemel’ van Joseph Alleine. Deze Engelse puritein nodigt je ernstig, welgemeend en ruimhartig uit om naar de Heere Jezus te vluchten. Maar niet alleen dat: hij geeft je ook hele praktische aanwijzingen hoe je dat moet doen! Voor veel mensen is dit boekje al tot zegen geweest. Een betrouwbare gids dus! 

Locaties en sprekers

Datum Doelgroep Kosten Locaties
D.V. 14-17 oktober 2022 21-35 jaar  € 130 De Buiteling, Wenum-Wiesel
D.V. 21-24 oktober 2022 20-25 jaar € 110 De Wildwal, Lunteren
D.V. 21-24 oktober 2022 21-35 jaar  € 130 De Panoven, Zevenaar
D.V. 28-31 oktober 2022 21-35 jaar  € 130 Hoeve de Bosrand, Burgh-Haamstede

Aanmelden 

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. donderdag 1 september voor de +21 conferentie Wenum-Wiesel en de +20 conferentie in Lunteren. Vanaf vrijdag 2 september kun je je aanmelden voor de conferentie in Zevenaar en Burgh-Haamstede. 

Kosten

De kosten voor een +20 conferentie: € 110
De kosten voor een +21 conferentie: € 130

Boek

Tijdens de conferentie wordt het boekje 'Betrouwbare gids naar de hemel' behandeld. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar. 
Je kan dit boek ophalen tijdens de Zin-in avond D.V. 10 september. Ben je zelf niet in de gelegenheid om 10 september je boek op te halen? Vraag dan iemand anders om jouw boek mee te nemen. 

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Terugblik voorjaarsconferenties 2022

Thema

Gods spreken en zwijgen
God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon. In het paradijs had de mens een directe omgang met de Heere, maar door de zondeval is de mens van God vervreemd geraakt. God wil echter niet dat mensen verloren gaan, maar dat zij allen tot bekering komen (2 Petr. 3:9). God spreekt dus tot de mens om Zichzelf en Zijn heil te openbaren. We lezen in de Bijbel ook dat God zwijgt. Soms in toorn, maar ook in Zijn liefde zoals Zefanja schrijft.

Tijdens de voorjaarsconferentie willen we nadenken over Gods spreken en zwijgen. We kunnen ons voorstellen dat er rondom dit thema veel vragen leven. “Is er een verschil in hoe God vroeger sprak en hoe Hij nu spreekt?”, “Wat is het ‘horen’ van Zijn stem nu precies?”, “waarom lijkt God zo ver weg en zwijgt Hij in plaats van dat Hij mijn gebeden verhoort?” en zo zijn er nog vele vragen te bedenken. Leven deze vragen ook bij jou? Meld je dan snel aan voor een van de voorjaarsconferenties!

Sfeerimpressie 

De vier voorjaarsconferenties zijn weer achter de rug! We kijken terug op vier mooie, waardevolle conferenties. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op een conferentie? Bekijk snel een sfeerimpressie van de voorjaarsconferentie in Burgh-Haamstede. 

409