Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vader-zoon survival

Jaarlijks organiseert de Jeugdbond in samenwerking met Outback Explorers vader-zoonsurvivals in het najaar. Theorie, praktijk, Bijbelstudie en toepassing wisselen elkaar af.

Een impressie van de VZ-survival

 

De rol van de vader is belangrijk in de opvoeding van zijn zoon(s). Denk hierbij aan het nemen en dragen van verantwoordelijkheid, man-zijn, omgaan met seksualiteit, ontwikkeling in relaties en het leven vanuit Gods Woord. Door samen drie dagen lang te survivallen in de ruige Belgische Ardennen bouw je aan het versterken van jullie relatie. Juist nu we in een moeilijke tijd leven, merken we dat een goede basis in het gezin erg belangrijk is. Extra waardevol dus om positieve energie te steken in gezinsrelaties! Vanwege de opzet van de vader-zoon survival - vooral buiten - verwachten we dat deze activiteit met eventuele aanpassingen verantwoord door kan gaan. Gaan jullie mee?

Wat : Adventure programma
Waar : Belgische Ardennen
Wanneer : Najaar 2022 onder voorbehoud
Wie : Vaders met hun zoon(s) - maximaal twee (12-14 jaar)*
Waarover : Samen sterker. Vader en zoon(s) bouwen samen een sterke relatie op.
Hoe : Drie dagen lang ‘survivallen’ in de ruige Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen. 
Wat gaan we doen : Kaart- en kompaslezen, bivak bouwen, potje koken,  kampvuur bouwen, mountainbiken,
    GPS-oriëntatieloop en een highrope parcours doen. 

Ontdek als vader en zoon(s) hoe waardevol de driedaagse is om te doen, met het oog op de toekomst!

Er kunnen maximaal twee zoons mee. De zoon(s) moet(en) in ieder geval op het voortgezet onderwijs zitten. De driedaagse is met nadruk geen hulpverleningsactiviteit, maar een positieve en sportieve bijdrage aan de opvoeding.
Uiteraard geldt voor de genoemde data D.V. De huidige omstandigheden benadrukken dat nog meer dan anders. Toch zijn we deze activiteit enthousiast aan het voorbereiden. Vanwege de opzet hiervan verwachten we dat deze door kunnen gaan. Zo zijn de groepen niet groot en overnacht je als vader en zoon(s) in een tent.

Terugblik
Wil je een impressie bekijken van de vader-zoonsurvivals 2019? https://www.jbgg.nl/fotoalbums/

837