Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Terug naar het overzicht

Vaders

De Jeugdbond organiseert in samenwerking met Outback Explorers opnieuw drie vader-zoondriedaagses in het najaar van 2017. Theorie, praktijk, Bijbelstudie en toepassing wisselen elkaar af.

Wie?
Vaders met hun zoon(s) - maximaal twee (12-14 jaar)*

Wat?
Adventure programma

Waar?
Belgische Ardennen

Wanneer?
1e driedaagse: 22-24 oktober 2018
2e driedaagse: 25-27 oktober 2018
(herfstvakantie)

Prijs?
€ 190 per persoon (dus per vader en per zoon)
Bij de aanmelding dient een aanbetaling van € 100 per koppel voldaan te worden (via iDeal). De aanmelding kan pas verwerkt worden als de aanbetaling gedaan is.

Waarover?
Samen sterker. Naar een goede relatie tussen vader en zoon(s).

Waarom?
De rol van de vader is cruciaal in de ontwikkeling van zijn zoon(s): nemen en dragen van verantwoordelijkheid, man-zijn, omgaan met seksualiteit, ontwikkeling in relatie, godsdienstige opvoeding.

Hoe?
Kaart- en kompaslezen, GPS-oriëntatieloop, bivak bouwen, kampvuur bouwen, potje koken, mountainbiken, highrope parcours. Drie dagen lang 'survivallen' in de ruige Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen. Ontdek hoe waardevol het is om dit als vader en zoon te doen, met het oog op de toekomst!

Aanmelden?
Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. 3 mei 2018, 12.00 uur.

* De zoon(s) moeten in ieder geval op het voortgezet onderwijs zitten. De driedaagse is met nadruk geen hulpverleningsactiviteit, maar een positieve en sportieve bijdrage aan de opvoeding

    837