Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Terug naar het overzicht

Vader-zoondriedaagse

De Jeugdbond organiseert in samenwerking met Outback Explorers opnieuw twee vader-zoondriedaagses in het najaar van 2018. Theorie, praktijk, Bijbelstudie en toepassing wisselen elkaar af.

Wie?
Vaders met hun zoon(s) - maximaal twee (12-14 jaar)*

Wat?
Adventure programma

Waar?
Belgische Ardennen

Wanneer?
(herfstvakantie)

Prijs?
€ 190 per persoon (dus per vader en per zoon) Let op: vader en zoon dienen zich, vanwege de betaling, apart op te geven. De betaling gebeurt bij de aanmelding (via iDeal).

Waarover?
Samen sterker. Naar een goede relatie tussen vader en zoon(s).

Waarom?
De rol van de vader is cruciaal in de ontwikkeling van zijn zoon(s): nemen en dragen van verantwoordelijkheid, man-zijn, omgaan met seksualiteit, ontwikkeling in relatie, godsdienstige opvoeding.

Hoe?
Kaart- en kompaslezen, GPS-oriëntatieloop, bivak bouwen, kampvuur bouwen, potje koken, mountainbiken, highrope parcours. Drie dagen lang 'survivallen' in de ruige Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen. Ontdek hoe waardevol het is om dit als vader en zoon te doen, met het oog op de toekomst!

* De zoon(s) moeten in ieder geval op het voortgezet onderwijs zitten. De driedaagse is met nadruk geen hulpverleningsactiviteit, maar een positieve en sportieve bijdrage aan de opvoeding

Annuleringsvoorwaarden
Download de annuleringsvoorwaarden.

    837