Annuleren

Zoek hier binnen onze website

spot-862274_1280
24 mrt 20170 reacties
Thema: Sport
Feyenoord werd dit jaar, na achttien jaar, weer eens kampioen van Nederland. Of het je nu geen bal kan schelen, of dat je het allemaal gevolgd hebt; je kunt het niet gemist hebben. Ajax speelde een Europese finale; ook na een hele lange periode weer een keertje succesvol. Sport leeft en is heel erg belangrijk in onze samenleving. Toen Feyenoord gehuldigd werd, liep de Coolsingel vol. Ook in Amsterdam was het overvol. Ik kreeg beide keren een NL-Alert op mijn mobiel: “Huldiging Feyenoord Rotterdam. Geen plaats meer voor feestgangers, binnenstad is vol. Vier het thuis of elders.” Alsof ik van plan was dit feestje mee te gaan vieren…
verder
18-21 JanMöhlmannceesvdwal.nl_6
24 mrt 20170 reacties
Sport als een Bijbelse gelijkenis
Verslingerd was hij aan sport. “Ik ben erover uitgegleden”. Door een radicale omkeer ging de glans van de topsport er voor Jan Möhlmann af. “Maar de strijd is er nog steeds, in sommige periodes trekt het aan me.
verder
baby-1151351_1280
15 jun 20170 reacties
Blog: Klein en teer
Ons zoontje is bijna een jaar. Wat voelt het bijzonder, als je naar je eigen kind kijkt. Vooral als hij lief ligt te slapen in zijn bedje, dan voelt het alsof er diep van binnen iets smelt. Hij lijkt zo onschuldig! En toch… is er een andere kant. Die ongemakkelijk is en pijn doet.
verder
377