Annuleren

Zoek hier binnen onze website

18-21 INTERVIEW (1)
27 jul 20170 reacties
Dienen in Zijn Koninkrijk
Nog net voordat ds. J. IJsselstein vertrekt naar Cambodja, heeft Daniël een gesprek met hem. Direct zijn we geboeid. Wat een wonder om te horen hoe de Heere de weg opende naar het nieuwe zendingsgebied. Ds. IJsselstein: “Het gaat niet om mij, maar de Heere wil mensen gebruiken om aan Zijn eer te komen.”
verder
tool-384740_1280
27 jul 20170 reacties
Thema: Werk voor God
De vakantie is voorbij, het werk wacht weer. Op de eerste dag na mijn vakantie schrijf ik dit stukje. En wat is het thema van deze Daniël? Precies: werk. Opeens zit ik er weer middenin. Werken is belangrijk. Vraag maar eens aan iemand die werkloos is, of niet kan werken, wat dat met hem of haar doet. Dan merk je de pijn, het verdriet. Want wij worden tot ons werk geroepen. Iedereen heeft een roeping, niet alleen de dominee of een zendeling. Juist in je werk, in de wereld waar God ons plaatste, word je geroepen om als christen God te dienen.
verder
14_Blog
27 jul 20170 reacties
Blog: Rust
“U heeft het zeker wel druk”? Ik zie haar nog staan. Een wat oudere vrouw, die belangstellend een blik werpt in onze tweelingwagen. Ik weet nog dat ik het voor mezelf hield om niet te laten merken dat ik deze vraag al zo vaak had gehoord. En dat ik vooral dat woord ‘druk’ niet meer wilde horen.
verder
file (002)
06 jul 20170 reacties
Tiener zoekt redacteur
Het Woord van God heeft tieners alles te zeggen. Je hebt een vlotte pen. Je schrijft graag en bent creatief. Daniël heeft een vacature voor een tienerredacteur.
verder
377