Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Martha & Maria

De beste keus

Wat zou jij antwoorden als ik aan je vraag: hoe gaat het? Je antwoord zal dan waarschijnlijk zijn: Goed of druk, stress misschien. Iedereen is druk. Studie, werk, bijbaan, vrienden, noem maar op. Druk en stress hebben impact op iedereen. Welke keuzes maken we daarin? Verlangen we ernaar om bezig te zijn met Gods Woord? Om de Heere te dienen? Hoe doen we dat? Hoe kunnen we in deze drukke tijd net als Maria luisteren naar het Woord van God? 

Hoe kunnen we in ons drukke leven tijd maken voor Bijbellezen en bidden? Op welke momenten kun je dit het beste doen? Hoe moet je dit voorbereiden? Of hoe kun je de Bijbel goed lezen? Hier willen we samen over nadenken tijdens deze conferentie.

Locaties najaar 2023

Datum Doelgroep Locaties Sprekers Sprekers
D.V. 13-16 oktober 2023 16-20 jaar  De Buiteling, Wenum-Wiesel ds. A. Verschuure Mathalie de Wildt, werkzaam bij de Vluchtheuvel
D.V. 13-16 oktober 2023 16-20 jaar  Hoeve de Bosrand, Burgh-Haamstede ds. L. van der Kuijl Harm de Heer, ambtsdrager
D.V. 10-13 november 2023 19-23 jaar De Buiteling, Wenum-Wiesel ds. J. Beens Louwe Post, docent godsdienst Hoornbeeck college
D.V. 17-20 november 2023 16-20 jaar 

De Betteld, Amerongen

ds. D. de Wit Erna Cranendonk

Programma

Op vrijdagavond start de conferentie om ca. 19:45 uur. Naast bezinning staat ontmoeting ook centraal. Op zaterdagmiddag wordt er een (groeps)activiteit georganiseerd. De conferentie duurt tot maandagmorgen uiterlijk 10 uur. Het is mogelijk om eerder in de morgen te vertrekken.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 4 september 2023 voor de +16 conferentie Burgh-Haamstede en de +16 conferentie Wenum-Wiesel. Vanaf dinsdag 5 september 2023 kun je je aanmelden voor de +19 conferentie in Wenum-Wiesel en +16 conferentie in Amerongen

Kosten

  • De kosten voor een +16 conferentie: € 80
  • De kosten voor een +19 conferentie: € 110

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Een sfeerimpressie

 

Terugblik op de conferenties

Abraham

Vertrouwen op Gods stem

Thema

De HEERE openbaart zich aan Abram als een stem die weerklinkt op zijn levensweg. Hij moet naar een onbekend land gaan. Daardoor moet hij dus veel achterlaten. Abram mag de zegen van de Heere verwachten als hij bereid is om op de Heere te vertrouwen. Toch was Gods weg met Abram ook vol beproevingen en moeilijkheden. Tijdens deze conferentie denken we met elkaar na over de betekenis van Abrams geloofsleven voor ons. Wat kunnen wij van Abraham leren, van zijn gehoorzaamheid vol vertrouwen?

De lezing van Pieter Avé
 

 

358