Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Dien God

verantwoord leven

Thema

God roept jou op tot bekering. Jij hebt de opdracht op tot Gods eer te leven. Je hebt een verantwoordelijkheid ten opzichte van God. Hoe ga jij daarmee om? Je kunt niet voldoen aan het hoge doel waarvoor je geschapen bent. Toch heb je geen excuus op de opdracht naast je neer te leggen. De oproep tot bekering vraagt een antwoord. Daar kun je niet omheen. Ben jij op zoek naar God? Of zoekt de Heere God jou op? Tijdens de Daniëlconferenties gaan we hierover in gesprek en word de noodzaak én de mogelijkheid jou voorgehouden.

Locaties voorjaar 2023

Datum Doelgroep Locaties Sprekers Aanmelden
D.V. 17-20 februari 2023 16-20 jaar  Hoeve de Bosrand, Burgh-Haamstede ds. M. Karens Het is niet meer mogelijk om je aan te melden!
D.V. 24-27 februari 2023 16-20 jaar  De Betteld, Amerongen ds. P.J. de Raaf Vol!
D.V. 3-6 maart 2023 16-20 jaar De Zuiderzon, Eerbeek ds. H. Brons Klik hier om je aan te melden!
D.V. 17-20 maart 2023 19-23 jaar

De Buiteling, Wenum-Wiesel

ds. W.A. Zondag Nog plaats voor een dame!

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. dinsdag 10 januari 2023 voor de +16 conferentie Burgh-Haamstede en de +19 conferentie in Wenum-Wiesel. Vanaf donderdag 12 januari 2023  kun je je aanmelden voor de +16 conferentie in Amerongen en Eerbeek. Ben je 21 jaar of ouder? Welkom bij de +21 Zin-in conferenties.

Kosten

De kosten voor een +16 conferentie: € 80
De kosten voor een +19 conferentie: € 110

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Een sfeerimpressie

 

Terugblik op de conferenties

Abraham

Vertrouwen op Gods stem

Thema

De HEERE openbaart zich aan Abram als een stem die weerklinkt op zijn levensweg. Hij moet naar een onbekend land gaan. Daardoor moet hij dus veel achterlaten. Abram mag de zegen van de Heere verwachten als hij bereid is om op de Heere te vertrouwen. Toch was Gods weg met Abram ook vol beproevingen en moeilijkheden. Tijdens deze conferentie denken we met elkaar na over de betekenis van Abrams geloofsleven voor ons. Wat kunnen wij van Abraham leren, van zijn gehoorzaamheid vol vertrouwen?

De lezing van Pieter Avé
 

 

358