Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Jongeren (+21)

Welkom bij Zin-in! Zin-in is het merk van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten dat zich richt op jongeren van 21-35 jaar. Ongeveer tien keer per jaar organiseren we in Gouda of Amersfoort een interessante avond. Bezinning en ontmoeting zijn onze pijlers. Die elementen komen tot uitdrukking in de naam Zin-in: bezinning, zin in, ontmoeting, zing-ing; het hoort er allemaal bij!

Bezinning | Elke keer weer neemt een spreker ons mee de diepte in met een lezing waarin de Bijbel centraal staat. Altijd met een persoonlijke en praktische touch. En natuurlijk is er ruimte voor vragen. We proberen steeds vernieuwend te zijn. Soms discussiëren we in groepjes, een andere keer is er een panel, een muzikale bijdrage of Bijbelstudie.

Ontmoeting | Zin-in biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige sfeer andere christelijke jongeren te ontmoeten en te leren kennen. Je kunt na afloop van een avond gezellig blijven hangen met een hapje en een drankje. Daarnaast organiseren we af en toe activiteiten, zoals maaltijden voorafgaand aan een lezing of een strandwandeling. Zo kun je op laagdrempelige manier kennis maken met andere Zin-inners!

We hopen steeds weer nieuwe jongeren te ontmoeten op onze avonden. Van harte welkom!

06 apr 2017Geen reacties
Zin-in zoekt nieuwe voorzitter

Zin-in is een netwerk van en voor kerkelijke +21 jongeren en...

06 apr 2017Geen reacties
Zin-in volleybaltoernooi

Meld je aan voor het Zin-in volleybaltoernooi op D.V. 28 april!

30 mrt 2017Geen reacties
Zin-in 11 maart 2017

Op 11 maart sprak ds. W.J. Karels in Gouda over het gebed n.a.v....

Zoek hier in alle Jeugdbond-uitgaven

252