Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Sorteer op
Weergave
Toon102030

Uitgaven voor opvoeders

 • x9789033129599_jpg_pagespeed_ic_D5dPs-wXe7.jpg

  De gemeente, je thuis

  Je kerkelijke gemeente is belangrijk. Het is de plaats waar je elke week naartoe gaat. Je komt er samen met andere mensen, ook met mensen van jouw leeftijd. Samen met hen kies jij ervoor om naar het Woord van God te luisteren.

  Meer informatie >
  € 13,90
  Bestellen
 • OPV07

  Denkstof

  52 overdenkingen voor kinderen

  In de zomer ga je misschien weleens naar het zwembad. Met elkaar van de glijbaan af. Je glijdt vanzelf naar beneden. Hoe verder je naar beneden komt, hoe harder je gaat. Totdat je met een grote plons in het water terechtkomt. Zo is het met de zonde ook. (...)

  Meer informatie >
  € 9,95
  Bestellen
 • EigenWijs_cover

  Eigenwijs 'Omgaan met verschillen'

  Neem ze eens in gedachten: je gezin, de schoolklas van je kinderen, de jeugdgroep, je gemeente... ze bestaan uit allerlei verschillende mensen.

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • EigenWijs19

  EigenWijs 'Bidden en danken'

  Bidden met en voor je kind, dat is iets waar elke ouder toe geroepen is, maar het kan ook een onmogelijke opdracht zijn. Voor jezelf, persoonlijk, maar ook als vader of moeder in je gezin. Daarom geeft de Heere Jezus ons een voorbeeld, wanneer Zijn discipelen vragen: Leer ons bidden.

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • EIG7_1_Dienen

  EigenWijs 'Dienen in het gezin'

  Dienen is ook iets van tijd geven. Lees meer over dit thema in de nieuwste EigenWijs.

  Meer informatie >
  € 2,95
  Bestellen
 • JB11

  De kerk waarin ik jong ben

  Een boekje voor jongeren over de Gereformeerde Gemeenten. Deze uitgave gaat in op de geschiedenis van ons kerkverband en beschrijft de belangrijkste facetten van ons kerkverband, zoals de prediking, de organisatie van de kerk en de plek van jongeren binnen de gemeenten. Dit boekje geeft veel nuttige informatie om meer te weten te komen over de Gereformeerde Gemeenten.

  Meer informatie >
  € 4,00
  Bestellen
338