Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties Xtra

Naast de Zin-in conferenties is er dit jaar ook een Xtra conferentie. Speciaal voor jongeren die in de zomer meegaan met de KoersXtra-vakanties. Rondom Gods Woord denken we dit weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Daarnaast is er gelegenheid voor veel ontmoeting en contact met elkaar.

Thema

Het thema van deze conferentie is: "Pelgrimschap en navolging". We zijn allemaal op reis, op reis naar onze eeuwige bestemming. Maar hoe ziet jouw leven als pelgrim er daadwerkelijk uit? Ds. Verschuure neemt ons vanuit de Bijbel mee, hoe we nu als pelgrim een goede navolger van de Heere Jezus kunnen zijn of worden. Hoe kan ik een pelgrim zijn en leven zoals de Bijbel dat van mij vraagt? Met elkaar denken we dit weekend ook na over vragen op onze levensreis. Mevr. Brons hoopt met ons na te denken over: Kan ik met een beperking, een relatie aangaan? Wanneer het niet tot een relatie komt, hoe moet ik dan omgaan met mijn gevoelens? Vanuit haar kennis en ervaring neemt zij ons mee in hoe dit verschillend door de Heere is geschapen voor mannen en vrouwen. Wat zou het goed zijn als we tijdens deze eerste Xtra-conferentie uit Gods Woord lessen mee krijgen hoe wij als pelgrim kunnen leven.  

Locatie en sprekers

Datum Doelgroep Locatie Sprekers Aanmelden
D.V. 10-13 februari 2023 17-35 jaar De Aalbertshoeve, Ermelo

Mevr. S. Brons

Klik hier om aan te melden
      Ds. A. Verschuure  

Aanmelden 

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 28 november 12.00 uur. 

Kosten

De kosten voor een conferentie Xtra zijn: € 130

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

  • Tot 1 maand voor de conferentie -  € 35 administratiekosten
  • 1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  - 50% van het conferentiebedrag 
  • 14-7 dagen voor de conferentie-  75% van het conferentiebedrag
  • Minder dan 7 dagen voor de conferentie- het volledige conferentiebedrag 

 Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

1566