Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vacatures vrijwilligers

MicrosoftTeams-image (3).png
29 sep 20200 reacties
Bouw mee aan danielonline.nu!
Op Danielonline.nu bieden wij content aan jongeren rondom vier basisthema’s: Bijbel, kerk, geloof en christen. Kom jij meehelpen om de beste content (video’s, artikelen, podcasts etc.) te maken? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor uiteenlopende taken. Er zit vast iets voor jou bij!
verder
apparatuur.PNG
29 sep 20200 reacties
Talent in video? Kom ervaring opdoen!
De Jeugdbond heeft een AV-team om video’s en geluidsopnames te maken. In dit team zijn een aantal jongeren actief. Samen proberen we andere jongeren te bereiken en te verbinden aan Gods Woord. Op danielonline.nu vind je heel wat video’s die je een goede indruk geven. Wil jij graag meer ervaring opdoen? Of je nu videograaf in wording bent óf juist een kei bent in monteren: Jij kunt voor ons aan de slag!
verder
20170805-_DSC3108
29 sep 20200 reacties
Commissielid worden bij Koers-vakanties
De commissie zoekt een voorzitter voor de sectie Bezinning. Deze sectie is verantwoordelijk voor het schrijven van de Bijbelstudies en de Stilletijdwaaier voor de deelnemers en stafleden van de Koers-vakanties.
verder
nine-kopfer-zosE9lAYQlo-unsplash.jpg
28 sep 20200 reacties
Schrijf mee aan Treffer
De commissie Treffer maakt materiaal voor +12-verenigingen en is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Treffer  wordt vaak gebruikt door leidinggevenden om een verenigingsavond voor te bereiden, een inleiding te schrijven en een leuk programma in elkaar te zetten. 
verder
1175