Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vacatures vrijwilligers

_MG_0051
19 jul 20170 reacties
Koers-vakanties zoekt commissieleden
Elk jaar gaan veel jongeren op Koers-vakantie. Zo'n 50 vrijwilligers maken die Koers-vakanties mogelijk. Binnen de commissies die zich inzetten voor Koers zijn nog een paar openstaande vacatures voor vrijwilligers. Kom jij ons versterken?
verder
Beeld vacature +16 commissie
15 nov 20180 reacties
+16 activiteitenteam zoekt jou!
Een Jongerendag, een Bijbelstudieconferentie, een Paas- of Pinksterappel. Het komt er niet zonder enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor jongeren. Daarom zijn wij dringend op zoek naar jou. Heb je hart voor jongeren en wil jij je tijd geven voor hen? Laat het ons weten!
verder
Kompas God is heilig +10
04 okt 20180 reacties
Vacature commissie Kompas
Weet je wat kinderen bezighoudt en vind je het vertellen van een verhaal uit de Bijbel een van de mooiste dingen die je kunt doen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! De commissie Kompas maakt materiaal voor kinderclubs en is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger.
verder
schrift en pen
28 sep 20180 reacties
Daniël zoekt nieuwe redactieleden!
Heb jij een hart voor jongeren? Weet je wat er speelt in hun leefwereld en houd je van schrijven? Daniël is op zoek naar nieuwe redactieleden. Als redactielid schrijf je artikelen en denk je samen na over de inhoud van Daniël .
verder
1175