Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Vacatures vrijwilligers

Beeld vacature +16 commissie
31 mrt 20220 reacties
Voorkom jij lege pagina’s in Daniël?
Jongerenblad  Daniël  verschijnt elke twee weken bij meer dan achtduizend gezinnen op de mat. Het is een blad waarin leerzame, interessante en pakkende artikelen staan. Vanwege het vertrek van drie redactieleden zijn wij dringend op zoek naar nieuwe redactieleden! Kom jij meehelpen om de beste artikelen te schrijven en voorkom jij zo lege pagina’s in Daniël ?
verder
activiteiten.jpg
16 nov 20210 reacties
Commissielid activiteiten
Elk voorjaar en najaar organiseren wij conferenties rond leerzame thema’s. Daarnaast willen wij ook andere landelijke activiteiten organiseren voor +16-jongeren. Kom jij meehelpen om activiteiten te organiseren? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
verder
activiteiten.jpg
16 nov 20210 reacties
Commissielid beeld
Danielonline.nu is het jongerenplatform waar leerzame, interessante en pakkende video’s staan. Kom jij meehelpen om de beste video’s te organiseren? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
verder
activiteiten.jpg
16 nov 20210 reacties
Commissielid geluid
Met de podcast ‘Een goed begin’ sta je iedere dag stil bij een gedeelte uit de Bijbel. Kom jij meehelpen om de podcast te organiseren? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
verder
activiteiten.jpg
16 nov 20210 reacties
Commissielid communicatie
Danielonline.nu is het jongerenplatform waar leerzame, interessante en pakkende video’s, blogs en podcasts staan. Kom jij meehelpen om jongeren te bereiken in hun leefwereld? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
verder
activiteiten.jpg
16 nov 20210 reacties
Redactielid jongerenblad
Jongerenblad Daniël verschijnt elke twee weken bij meer dan achtduizend gezinnen op de mat. Het is een blad waarin leerzame, interessante en pakkende artikelen staan. Kom jij meehelpen om de beste artikelen te schrijven? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
verder
apparatuur.PNG
10 mei 20210 reacties
Talent in video? Kom ervaring opdoen!
Wil jij graag meer ervaring opdoen? Of je nu videograaf in wording bent óf juist een kei bent in monteren: Jij kunt voor ons aan de slag! De Jeugdbond heeft een videoteam om video’s en geluidsopnames te maken. In dit team zijn een aantal jongeren actief. Samen proberen we andere jongeren te bereiken en te verbinden aan Gods Woord. Op danielonline.nu vind je heel wat video’s die je een goede indruk geven.
verder
nine-kopfer-zosE9lAYQlo-unsplash.jpg
28 sep 20200 reacties
Schrijf mee aan Treffer
De commissie Treffer maakt materiaal voor +12-verenigingen en is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Treffer  wordt vaak gebruikt door leidinggevenden om een verenigingsavond voor te bereiden, een inleiding te schrijven en een leuk programma in elkaar te zetten. 
verder
1175