Annuleren

Zoek hier binnen onze website

14 feb 2020Geen reacties

+21 Voorjaarsconferentie Ter Aar, 14-17 februari 2020

IMG_4887

Welkom op de voorjaarsconferentie op D.V. 14-17 februari in Ter Aar!

Bekijk hier de video met sfeerbeelden en reacties van deelnemers.

Datum : D.V. 14-17 februari 2020
Locatie : Ter Aar, het Zwaluwnest
Sprekers

: n.t.b.

Extra : locatie toegankelijk voor mindervaliden

Bij het aanmelden dient het inschrijfgeld via iDeal betaald te worden. Na ontvangst van de betaling wordt de aanmelding verwerkt.

 

Thema voorjaarsconferenties 2020

Het thema van de voorjaarsconferenties 2020 is ''De brieven aan de zeven gemeenten in Klein-Azië, zoals die in Openbaring staan''. 

God doorgrondt iedereen
De apostel Johannes kreeg van de Heere Jezus de opdracht om brieven te schrijven aan zeven gemeenten in Klein-Azië. Uit die brieven blijkt duidelijk dat de Heere de gemeenten kende en doorgrondde. Hij vermaant en bestraft hen. Maar Hij vertroost hen ook.
Wij zijn er soms heel goed in om de schijn op te houden voor onze medemensen. De buitenkant kan heel anders zijn dan de binnenkant. De Heere doorziet echter alles. Voor Hem kunnen we de schijn niet ophouden.
Tijdens de conferenties willen we stilstaan bij de brieven aan de zeven gemeenten. Is jouw leven misschien net als van de gemeenteleden in Éfeze? Of herken je het gemeenteleven van Thyatíra? Laten we samen proberen te luisteren naar wat de Heere tegen die gemeenten zei. Daar kunnen we winst mee doen. Eeuwige winst!

Annuleringsvoorwaarden
Let op: de annuleringsvoorwaarden zijn gewijzigd

Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die voor de organisatie al gemaakt zijn. Bij een annulering ben je de volgende bedragen verschuldigd:

Tot 1 maand voor de conferentie : € 20 administratiekosten
1 maand tot 7 dagen voor de conferentie   : de helft van het conferentiebedrag (€ 55)
Minder dan 7 dagen voor de conferentie : het volledige conferentiebedrag (€ 110)

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Informatie

Ter Aar, het Zwaluwnest
14-17 februari 2020
€ 110
66
3
0 (VOL)
3
Aanmelden 

Volgeboekt voor dames.

+21 Voorjaarsconferentie Ter Aar, 14-17 februari 2020

Let op: Volgeboekt voor dames.

Kies uw bank:
817