Annuleren

Zoek hier binnen onze website

21 okt 2019Geen reacties

Vader-zoon survival | 21-23 oktober 2019

DSC_0978.JPG

Samen sterker. Naar een goede relatie tussen vader en zoon(s).

De Jeugdbond organiseert in samenwerking met Outback Explorers een vader-zoon survival in het najaar van 2019. Theorie, praktijk, Bijbelstudie en toepassing wisselen elkaar af.

Wie?
Vaders met hun zoon(s) - maximaal twee (12-14 jaar)*

Wat?
Adventure programma in de Belgische Ardennen

Wanneer?
21 - 23 oktober 2019 (herfstvakantie Noord en Midden)

Prijs?
€ 190 per persoon (dus per vader en per zoon) Let op: vader en zoon dienen zich, vanwege de betaling, apart op te geven. De betaling gebeurt bij de aanmelding (via iDeal).

Waarover?
Samen sterker. Naar een goede relatie tussen vader en zoon(s).

Waarom?
De rol van de vader is belangrijk in de opvoeding van zijn zoon(s). Denk hierbij aan het nemen en dragen van verantwoordelijkheid, man-zijn, omgaan met seksualiteit, ontwikkeling in relaties en het leven vanuit Gods Woord.

Hoe?
Drie dagen lang survivalen in de ruige Belgische Ardennen, om er samen sterker uit te komen. Wat gaan we doen? Kaart- en kompaslezen, bivak bouwen, potje koken, kampvuur bouwen, mountainbiken, GPS-oriëntatieloop en een highrope parcours doen. Ontdek als vader en zoon(s) hoe verbindend de survival is, met het oop op de toekomst!

* De zoon(s) moeten in ieder geval op het voortgezet onderwijs zitten. De driedaagse is met nadruk geen hulpverleningsactiviteit, maar een positieve en sportieve bijdrage aan de opvoeding.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Belgische Ardennen
21-23 oktober 2019
€ 190
40
0

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

817